Dovolená Řecko 2015? Proč si nerezervovat pobyt již nyní?!




Většina milovníků cestování, poznávání dalekých zemí, tradic a kuchyní si již nyní rezervuje pobyty v zemích, které mají rádi. Díky včasnému objednání dovolené je možné značně ušetřit! Ano, je tady riziko, že za půl roku nebudete moci třeba kvůli nemoci vyjet, ale tohle postihne skutečně zanedbatelné množství turistů. Navíc se dá nechtěným výdajům dost dobře předejít!

Vydejte se do Řecka!

Jednou z oblíbených zemí našinců i zahraničních turistů je Řecko. Korfu, Kos i další ostrovy jsou zárukou krásného prostředí, počasí, ochotných obyvatel a vynikající kuchyně! Kupříkladu na webových stránkách cestolino.cz můžete najít mnoho nabídek na dovolenou právě zde. Využijete-li ji, určitě budete spokojeni.

Skvělá péče o každého klienta

Jako příklad si můžeme uvést dovolenou v California Beach Hotel ***. Díky využití nabídky first minute vás bude dovolená na osm dní stát pouhých 12 230 Kč. Odlétat můžete z Brna nebo Prahy a pobyt nabízí společnost Invia.cz.

Jde o dovolenou na ostrově Zakynthos a hotel je rodinný, příjemný, blízko pláte a v hezkém prostředí! Nic víc si nemůžete přát. I když vám bude blízko pláž, nemine vás ani centrum letoviska Laganas! Písčité pláže s pozvolným vstupem do mořejsou vzdáleny 60 m a využít budete moci i lehátka a slunečníky za poplatek. Centrum města najdete pouhých 400 m dál. Nakupovat lze již 100 m od hotelu a letiště je vzdáleno 6 km.

Uspokojí vás i ubytování. Nabízí individuálně ovladatelnou klimatizaci, telefon, soc. zařízení, za poplatek trezor v recepci a balkon nebo terasu. V hotelu vám přijde vhod místnost na snídani, bar, snack bar u bazénu, koutek s internetem za poplatek, místnost s TV, bazén, kde jsou lehátka a slunečníky zdarma nebo dětský bazén

V ceně je i kontinentální snídaně formou bufetu, kulečník a nemotorizované vodní sporty odehrávající se na pláži.

Dovolená Řecko 2015 vás jistě nadchne! Objednejte si ji již dnes a uspořte značné finance díky nabídce first minute!