Dopřejte si odpočinek v českých lázních

V současné uspěchané době je velice důležité myslet i na odpočinek. Pokud přemýšlíte, jak dopřát svému organismu dostatečnou relaxaci, není nic jednoduššího než vyrazit na wellness pobyt. I v českých lázních na vás čekají nadstandardní služby, zajímavé masáže a blahodárné procedury. V následujících řádcích vám prozradíme, jaké lázně vás nadchnou po všech stránkách.

Janské Lázně

Krkonoše lákají nejen na horskou turistiku, ale ukrývají i spoustu měst a vesnic, které rozhodně stojí za návštěvu. Právě takové jsou i Janské Lázně na úpatí Černé hory. Pramen byl v této oblasti objeven v roce 1006, a tím pádem se lázně řadí mezi nejstarší v České republice. Pramen jako takový je vhodný pro léčbu následků obrn u dětí.

Čekají na vás různé relaxační programy, takže se nemusíte nutně účastnit jen léčebných pobytů. Přijde si na své jakákoliv věková kategorie. Lázně jsou proslulé mimo jiné i tamním klimatem.

Lázně Mšené

Pokud byste jeli dvacet kilometrů za Roudnici nad Labem, narazili byste na malebný lázeňský komplex. Lázně Mšené nejsou sice tak známé, přitom existují od roku 1796. Podmaní si vás i lázeňské městečko, které na vás dýchne více než dvousetletou historii. Pro procedury se používají léčivé minerální vody a vyhlášená slatina z vlastního ložiska. Ve volném čase, kdy si zrovna nebudete dopřávat masáž, vyrazte do Roudnice nad Labem, jejíž dominantou je jednoznačně Roudnický zámek.

Hledáte letní pobyt v lázních? Podívejte se na webovou stránku Spa.cz, kde najdete pobyty rozdělené do různých kategorií, například podle regionu. Záleží na tom, co od pobytu očekáváte. Chcete něco romantického? Toužíte po klidu a odpočinku? Sháníte pobyt, kde není nouze o sportovní aktivity? Pro každého zájemce je připraven pobyt.

Spa.cz nabízí pobyty v takřka všech lázních, které jsou v České republice.