Chcete si užít prodloužený víkend plný relaxu? Víme, kde zažijete romantiku

Ačkoliv se velmi brzy začneme potýkat s chladným počasím a nepříjemnou zimou, i přesto není potřeba jen sedět zalezlí doma. Raději přemluvte svou drahou polovičku a užijte si krásný relax v některém z mnoha wellness hotelů. Jaký zvolit?

Krásný zimní pobyt na jižní Moravě

Zimní pobyt s sebou přináší celou řadu specifik, která se naprosto odlišují od klasické letní dovolené. Chladnější měsíce roku vybízí spíše k odpočinku, romantice, ochutnávání a dalším radostem. Zkrátka a dobře – nemusíte se honit za nekonečnými výlety ani náročnými aktivitami.

Ubytování v Jihomoravském kraji je toho jasným důkazem. Tento klidný kraj vám totiž nabízí řadu příjemných wellness hotelů, kde si užijete masáže, vířivku, saunu, ochutnávky vín i vyhlášené restaurace. Nemluvě o nenáročných výletech.

Kraj vína a zámků

Jak může vypadat vaše dovolená v Jihomoravském kraji? Určitě se ubytujte někde v Břeclavi, Lednici, případně Valticích. V těchto klidných městečkách najdete řadu malebných penzionů. Zároveň to budete mít kousek k nádhernému zámku Lednice, který zkrátka musíte vidět. V zimě oceníte spíše jeho interiér a skleník plný exotických rostlin.

Nezapomeňte se mrknout ani na zámek ve Valticích. Ten projdete poměrně rychle, a tak si poté za odměnu můžete dát kvalitní víno z místních vinic a samozřejmě i pořádný oběd. Ať tak, či onak, určitě si ještě před dovolenou najděte tipy na výlety na internetu. Jedině tak uvidíte to nejlepší.

Nevíte, kde najít pořádný wellness hotel? Najděte ubytování na Hotel.cz. Stačí kliknout na ikonku jižní Moravy na mapě a ihned se před vámi objeví desítky ověřených ubytovacích zařízení v okolí. Následně si zvolíte některý z mnoha výhodných balíčků služeb, během několika málo minut učiníte rezervaci a máte hotovo.