Užijte si konec teplého počasí v některém z českých hotelů. Jaký kraj poznat?

Léto se pomalu a jistě blíží ke konci, ale ještě stále před sebou máme teplý začátek podzimu. Ten vám nabídne příjemné teploty, barevné lesy a skvělou atmosféru k trávení zasloužené dovolené. Mimo sezónu je levnější ubytování, přičemž se zároveň nebudete se tlačit mezi skupinami turistů. Kam se musíte podívat?

Víno, zámky a historie

Podzimní pobyty představují velmi příjemné zakončení teplejší části roku, než se budete muset potýkat s neustálým mrazem a sněhem. Nikdo přitom neříká, že si musíte vybírat dvoutýdenní dovolenou a utrácet kdoví kolik peněz. V současnosti jsou totiž v kurzu prodloužené víkendy.

Jasnou volbou je ubytování v Jihomoravském kraji, který vás potěší pestrou škálou zážitků. Hlavními lákadly jsou nádherné zámky, historická městečka, dobré víno a samozřejmě i mnoho vyhlášených restaurací.

Jaká místa musíte navštívit, pokud chcete strávit podzim v Jihomoravském kraji? Rozhodně vám doporučujeme ubytovat se v okolí Břeclavi. Z tohoto malého městečka budete mít kousek k zámku Lednice (jeden z nejhezčích zámků v celé Evropě), stejně jako k nádhernému zámku Valtice.

Romantika pro dva

Dovolená v Jihomoravském kraji sestává ze spousty různých procházek, v jejichž rámci poznáte místní architekturu, historii i zvyky. Popularita této lokality je jasným důvodem, proč si lze vybírat z desítek a desítek kvalitních hotelů. Máte rádi skromné penziony? Toužíte spíše po luxusním wellness pobytu s příjemnými službami? Ať tak, nebo onak, přijdete si na to své.

Ještě před samotným plánováním dovolené si vyberte ubytování na Hotel.cz. Tento populární portál vám v mžiku ukáže všechny ověřené pokoje v celém širém okolí. Rozhodně oceníte příjemné ceny a rychlou rezervaci během několika málo kliknutí myši.