Chcete si pořádně užít první záchvěvy jara? Vyrazte na tuzemskou dovolenou

Právě v této chvíli očekává spousta lidí příchod oblíbeného období, které znamená konec dlouhé a pochmurné zimy. Příroda se začne pomalu probouzet, rtuť teploměrů poletí nahoru a vy budete chtít trávit více času venku. Jaké místo stojí za návštěvu?

Levný relax

Velikonoční pobyty jsou velkým lákadlem pro rodiny s dětmi, zamilované páry i skupiny přátel. Není se čemu divit, protože spousta lidí má plné zuby šedé oblohy a mrazivého počasí, a tak si chtějí co nejvíce užít přicházející jaro. Několikadenní pobyt vás přitom vyjde pouze na několik tisíc korun, přičemž dostanete plnou péči se vším všudy.

Populární volbou je třeba ubytování na jižní Moravě. Daný kraj se totiž velmi brzy zbaví nánosu sněhu a nabídne vám bezpočet zážitků pro malé i velké. Někdo ocení archeologická naleziště, spoustu muzeí, zámky i architektonické skvosty, zatímco pro jiné bude potěšením ochutnávka místních vín, kilometry turistických tras, vyhlídky i zříceniny.

Pěkné pokoje

Dovolená v Jihomoravském kraji není jen o celém širém okolí, ale hlavně o samotném ubytování. Z toho důvodu se hodí zamyslet nad některým z wellness hotelů, které vám nabídnou vířivku, bazén, masáže a další příjemné aktivity. Toužíte po romantice ve dvou, regeneraci, párty s přáteli, nebo vám postačí pouze místo k přespání mezi výlety? Každý si přijde na to své.

Pokud se chystáte zahájit jarní období pořádnou dovolenou, vyberte si ubytování na Hotel.cz. Stačí si zvolit preferovanou lokalitu, datum příjezdu a počet hostů. Ihned po potvrzení se před vámi objeví pestrá škála výhodných balíčků, z nichž si zvolíte ten nejlepší. Během několika málo kliknutí učiníte rezervaci a budete si moci začít balit oblečení. Velikonoce v Jihomoravském kraji zkrátka stojí za to.