Prohlubte svůj vztah k Itálii obstarejte si zde výhodný nákup nebo pronájem nemovitosti

Většina Čechů každý rok vyrazí k moři a mnozí pomyslí na to, že se jim nechce vracet zpět do toho studeného klima a do země, kde je životní úroveň rok od roku bídnější. Co takhle mít dům v Itálii? Je tu teplo, příjemné moře, vysoká životní úroveň a mnoho dalších důvodů, proč zde setrvat. Stejně jako si můžete koupit dům nebo byt v Čechách, můžete si ho koupit i v Itálii. Vzhledem k rostoucí ceně českých nemovitostí postrádá smysl kupovat si předražené nemovitosti v tuzemsku. Pokud je pro vás nákup příliš drahý, lze si je i výhodně pronajmout.

Pro nákup italské nemovitosti nemusíte do Itálie

Bylo by zajisté složité jezdit po Itálii, hledat nemovitosti a poté jednat s Italy o podmínkách prodeje. Naštěstí pro Čechy existuje snadný způsob, jak si nemovitost zajistit. Můžete využít portál Italicahomes.com, kde vám jsou k dispozici nemovitosti k prodeji z celé Itálie, od domů, bytů a vilek až po farmy, pozemky nebo komerční objekty. Koupit si zde můžete celý hotel, ale i byt nebo třeba prostory pro restauraci. Portál je vám k dispozici v češtině a česky mluvící realitní specialisté vám zprostředkují nákup jakékoliv nemovitosti, kterou si vyberete. Inspirujte se nabídkou, která se stále rozšiřuje. V Itálii můžete žít, podnikat nebo zde mít nemovitost pro rekreaci, kterou můžete pronajímat i ostatním. Připojte se k dalším Čechům, kteří si zde nemovitost koupili, zájem mají pochopitelně i Němci hledající Immobilie in Italien.

Pronájem je snadný a zvládnete ho za pár minut

Víte o tom, že je v jednotlivých italských destinacích nespočet rekreačních domů, které si můžete pronajmout? Je to mnohem pohodlnější než si objednávat hotel, protože v domech pro vás neplatí přísná pravidla, máte zde klid, soukromí a hlavně spoustu místa a svobody. Italské rekreační domy můžete vybírat díky webu Italicarentals.com. Vybírat je můžete podle různých kritérií, zvolit můžete malý domek, ale i velkou a moderní vilu. Můžete mít dům u moře, s bazénem nebo i se zahradou. Vaše možnosti jsou široké a vybírat můžete samozřejmě i podle vašich finančních možností. Vhodný rekreační dům si můžete rovnou rezervovat na potřebný termín. I Němci zde mohou hledat Ferienhäuser in Italien.