Kde si užít dovolenou? V Itálii nebo na Sicílii

Pomalu se blíží prázdniny a zejména po uplynulém náročném období zájezdy mizí rychlostí blesku. Proto byste si měli vybrat destinaci, kde letos budete relaxovat vy. Nevíte, kde? Poradíme vám.

Skvělá dovolená Itálie

Itálie je klasika. Romantické výlety, poznávací zájezdy i prosluněné pláže, kde se dá skvěle relaxovat. Obchody, kde bezvadně nakoupíte. Už víte, kam pojedete? Sezona „dovolená Itálie 2021“ právě čeká, až si vyberete, kam vyrazíte. Zájezdy Itálie nabízí opravdu ve velkém, protože v této jižní zemi najdete vše, co od odpočinku očekáváte. Co doporučujeme? Například poznávací zájezd Itálie Apulie. Tato oblast leží na podpatku italské boty. Skýtá se vám tak možnost strávit romantiku v hřebenech hor, moře vás přiblíží k orientálnímu Balkánu. Právě tato oblast je hranicí mezi západní a východní civilizací. Apulie je jiná než zbytek Itálie. Pokud tedy tuto jižní zemi už znáte, objevte její jiné kouzlo jak v přírodě, tak i v jiné podobě měst. Nadchne vás okolí, vynikající kuchyně i přátelští lidé.

Zájezd – Apulie, Basilicata, Kalábrie

Chcete toho poznat víc? Zadejte si „Zájezd Apulie, Basilicata, Kalábrie“. Tato oblast je krajem v jihovýchodní Itálii, kde se snoubí pevninské skvosty s půvaby moří. Na východě břehy omývá Jaderské moře, na jihu zase Jónské moře. Během dovolené poznáte krásy Bari, Castel del Monte, mysu Leuca, Stromboli, Reggio di Calabria či poloostrova Salento. Právě moře na Salentu vás okouzlí, vypadá to zde jako v Karibiku nebo na Maledivách. Chcete se podívat do zcela specifické krajiny? To vám nabízí poznávací zájezd Sicílie. Místo pod sopkou Etnou se nachází blízko pláže Jónského moře. Nabízí krásné klima, obklopí vás historie díky architektonickým skvostům. Itálie zkrátka nabízí spoustu požitků, proto neváhejte a poznávejte.