Luxus za exotikou i v zimě

Zimu nemusí úplně každý, někoho nabíjejí horské sluneční paprsky. Je vám smutno, že skončilo léto, či se těšíte na bílý praskající sníh? Načerpejte energii v exotické zemi či překrásné Itálii. Má to plus – luxusní dovolená v zimě se vyplatí.

Mariamichelle / Pixabay

Slunečné pláže, dobrodružné túry, výlety lodí, výlety autem po okolí, hotelový bazén, dávka adrenalinu, sportovní program, spousta palem a mnoho dalších podob může mít vaše dovolená. Někdo ji volí pro chvíli odpočinku, jiný zas pro poznání nových míst. Každý si od ní slibuje celkovou pohodu a radost a splněné sny, které by mu tento pracovní svátek měl přinést. CK Monoi nabízí zájezdy na míru, ze kterých si vybere každý.

Vzhůru do vysněné destinace

Cesty s CK Monoi vás zavedou do míst neposkvrněných přírodou, s azurovým mořem, palubového ráje, adrenalinového chtíče, ale i se sněhovou pokrývkou. Podíváte se do nejvzdálenějších koutů světa. Milujete hory, výšky, přírodu z vrchu? Lákavá nabídka do hor s nezapomenutelnými výhledy je tou správnou volbou. Výšky nemusíte, ale láká vás klid a místo, kde se zastavil čas a vy se můžete věnovat jenom sami sobě? Po sestupu do údolí to zažijete. Dáváte přednost průzračnému azurovému moři a baru s těmi nejlepšími koktejly? Tématické zájezdy do exklusivních resortů vám otevřou svou náruč. A co tak trochu jinou dovolenou? Jste rádi středem pozornosti, milovník golfu, vířivek, barů, tance? Zkuste se nechat hýčkat těmito službami na palubách obřích zámořských lodí. Dáváte přednost tuhnutí krve v žilách? Naordinujte si dobrodružné poznávání s příchutí adrenalinu. Jste zastáncem zimy a horské sluníčko vám dodává energii? Tak hurá do Itálie! Ta pravá dovolená na míru opravdu pro každého.

Luxusní exotika volá

Exotická dovolená od CK Monoi, působící na trhu již 19 let, vám splní vaše sny. Luxusní zájezdy, luxusní netradiční dovolené a poznávací dovolené v exotických zemích, výběr je pestrý. Navíc kvalitní služby ve spolupráci s prověřenými místními partnery a DMC agenturami. Doprava s renomovanými leteckými společnostmi je samozřejmostí. Luxus za přijatelné peníze v zimních měsících dle vašich přání a představ.