Po silnici je to nejvýhodnější

Kamionová přeprava je nejčastěji využívaný způsob transportu. Má to prostý důvod, který spočívá v husté síti silnic a dálnic po celém světě. Jedná se také o nejvýhodnější způsob transportu v poměru rychlosti, ceny a množství nákladu, který může být převezen. Firmy se rozhodují pro kamionovou přepravu hlavně z logistického důvodu. Jen málokterá firma totiž může přijímat zboží přímo z vlaku, lodě anebo letadla. Vždy je v logistice nějaká mezera, kterou dokonale vyplňuje právě silniční přeprava. Právě to je důvod, proč firmy využívají především kamiony. Kamionem se dá přepravit náklad jakéhokoliv typu na takřka jakoukoliv vzdálenost. I přeprava palet je nejčastěji realizována právě pomoci silničních vozidel. Potenciál kamionů a celkově silničních dopravních prostředků je tedy nezpochybnitelný.

leestilltaolcom / Pixabay

Správná spedice je základ úspěchu

Spediční společnost Emons nabízí svým klientům vskutku bohatý servis, a to především v rámci silniční přepravy. Díky vlastnímu vozovému parku je možné sjednat transport zásilek bez jediné potíže nejenom po České republice, ale také po celé Evropě. Emons jakožto mezinárodní spediční firma má totiž k dispozici pobočku takřka v každém evropském státu. Tato skutečnost má velký podíl na tom, že sjednat přepravu pomocí této spedice je mimořádně jednoduché a pro firmy také velmi dostupné. Co můžete očekávat od spediční společnosti Emons?

  • Profesionální jednání
  • Zázemí mezinárodní spediční společnosti
  • Napojení na významné přepravní firmy po celém světě

Spolupracovat se zkušenou spediční firmou bude určitě velký přínos pro jakoukoliv firmu. Mít totiž k dispozici spolehlivého partnera v logistice je nesmírně důležité pro současné i budoucí zakázky. Spolu s možností zajištění přepravy online, odborným poradenstvím anebo ostatními nadstandardními službami bude kamionová přeprava opravdu pohodlnou a bezproblémovou záležitostí.