Kde je Disneyland?




Disneyland je dětská země, plná pohádkových Disney postav, kde si nejen každé dítě, ale i dospělí, bude připadat, jakoby byl součástí těch nádherných kreslených filmů, jež jsou známé po celém světě a které malí diváci tak rádi sledují.

hhyunma / Pixabay

Pokud chcete svému dítěti udělat radost a vzít jej do Disneylandu a to buď jen na výlet, nebo oslavit tam své narozeniny, nebo jej ocenit za cokoliv, co vaše dítě dokázalo, tak Disneylandem uděláte 100%-tní radost.

A kde že Disneyland leží? Pokud budete chtít na výlet do Disneylandu, budete muset jet do Paříže. Zde leží největší zábavní park v Evropě, kde se bude líbit nejen malým návštěvníkům, ale i jejich rodičům. Tady na těchto stránkách se vám nabízí informace i v českém jazyce http://www.disneylandresortparis.cz/?c=CZ-EN.

Velkou výhodou je, že děti do 12 let neplatí vstup a tak pokud máte dítě do 12 let, udělejte si výlet do Disneylandu a dopřejte poznat vašemu dítěti pohádkový svět na vlastní oči. Je to nezapomenutelný zážitek a určitě i vaše dítě má minimálně jednu Disneyovskou postavičku velmi rádo a stoprocentě i touží po tom, poznat svět této postavy na vlastní oči.

Prohlédněte si na těchto stránkách, co vás a vaše děti v Disneylandu čeká a nechte se nalákat na krásný výlet. Vaše děti se mohou potkat s jejich oblíbenými postavičkami, obejmout je, vyfotit se s nimi a být v jejich blízkosti, zároveň mohou vidět svět Disney jinak, než z televize.

V Disneylandu se sny stávají skutečností, můžete zde prožít s vašimi dětmi neopakovatelné zážitky, kdy jediné, co vaše děti může trápit, je delší cesta tam a zpátky. Kromě postaviček je v Disneylandu také spousty atrakcí a zábavy. V těchto místech se nikdo nenudí a nudit se zde nebudete ani vy.