Poznejte krásy Francie

Francie je země, která nabízí spoustu možností. I když se nejedná o vzdálenou zemi v exotických krajích, jsou zvyky i život zde zcela odlišný od našeho. Vydejte se proto na speciální poznávací zájezd a poznejte nové tváře krásné Francie. Kam všude se můžete podívat a co zde můžete zažít? Na to se vás pokusíme navnadit v tomto článku.

skeeze / Pixabay

Advent a kouzelný vánoční čas v Paříži

Blíží se Vánoce a s nimi i čas Adventu, kdy je všechno krásně vyzdobené. Nezůstávejte pouze u české pohádky, ale vydejte se do světa a podívejte, jak slaví vánoční čas ve Francii. Vánoční Paříž vás okouzlí ještě více, než v jiném ročním období. Poznávací zájezd Francie vás také zavede do nádherného zámku Versailles, kde se budete cítit naprosto jako v pohádce. Až poznáte skutečnou krásu Francie, budete se chtít vracet každý rok.

Francouzská riviéra a Provence

Nechte se zlákat romantickou krajinou Francouzské riviéry nebo slunného Provence. Vydejte se poznávat památky ležící v blízkém okolí a navštivte taková legendární místa, jako je Nice, St. Tropez nebo úchvatná středověká městečka. Chvílemi ani nebudete věřit tomu, že se stále nacházíte na území Evropy a že tento skvost neleží tak daleko od naší země. Úchvatná vůně levandule, slunné pláže a vesničky, které jako kdyby vypadly z dokonalých materiálů o Francii a z představ o krásném a klidném životě v prosluněné zemi.

Do Paříže s dětmi

CK Redok Travel trvale nabízí spoustu možností, kam se vydat za poznáním Francie. Ať už se tedy rozhodnete pro zájezd do Normandie, Korsiky, Bretaně, Savojských Alp, vinařských oblastí Burgundska nebo Champagne, chybu rozhodně neuděláte. Navíc můžete vycestovat s i dětmi, pro které je připraven zájezd s návštěvou Disneylandu, akvaparku a samozřejmě Paříže, ze které si každý bez rozdílu věku odnáší ty nejkrásnější vzpomínky a dojmy.