Láká vás silvestrovský pobyt v lázních? Ještě jej objednáte

Nejen na horách jsou krásné Vánoce či Silvestr. Vyrazte si letos do lázní. Lázeňské pobyty jsou ideální možností, jak stylově oslavit konec roku, odpočinout si a užít si různé wellness procedury. Napadlo vás, že můžete silvestrovský pobyt věnovat i jako vánoční dárek?

Silvestr doma či v restauraci – to je dnes již nuda. Užijte si silvestrovský pobyt v lázních či ve wellness hotelích. Možností silvestrovských pobytů je nesčetně. Lákají městské wellness hotely, různé lázně, vyrazit máte možnost i mimo Českou republiku, třeba do Nízkých Tater na Slovensku a užít si silvestrovský pobyt na 3 noci v hotelu lázně Liptovský Ján. Zajímavé nabídky najdete i v Budapešti.

Silvestr v českých lázních a wellness hotelech

Zůstat však můžete i v České republice. Silvestr si lze užít v Golf Resort Hotel na Konopišti, v Lázních Jupiter Bechyně, v Hotelu Fit Fun v Harrachově, na stylovém Zámku Wichterle ve Slavičíně… Těch možností je skutečně mnoho. Liší se počtem nabízených nocí, stravou (snídaně, polopenze, možností vstupu do wellness či přímo nabízenými procedurami).

Podívejte se na silvestrovské pobyty. Je ideální čas na jejich objednání. Vyberte si silvestrovský pobyt v lázních podle svého gusta. Ve městě, na horách, v lázních či s romantickým ubytováním. Dokonalý silvestrovský pobyt lze najít v dojezdové vzdálenosti, ale i vzdálenější. Vždy záleží na vašich preferencích.

Chcete věnovat dárek, který udělá radost a nezapadne?

Věnovat Silvestr v lázních je taktéž vynikajícím tipem na dárek. Často přemýšlíme, čím obdarovat rodinu, starší rodiče, ale třeba i starší děti, které již mají rodinu. Pošlete je na Silvestra do lázní. Rodičům zajistěte vstup do wellness, starším dětem objednejte romantický pobyt a s vnoučaty si naplánujte společný program doma. Nejoblíbenějšími jsou prodloužené silvestrovské víkendy s procedurami tam, kde je součástí pobytu i perfektní kuchyně. Takové vám nabídnou lázně Vráž na zámku. Součástí ceny pobytu je ubytování, snídaně a večeře, slavnostní silvestrovský raut, kulturní program a čtyři skvělé procedury. K dispozici je navíc fitness a volný vstup na kulečník, šipky či stolní fotbal.