Začněte rok 2023 relaxačním pobytem v lázních

Cítíte, že vám konec roku ubral spoustu sil, a přestože jste byli v létě na desetidenní dovolené u moře, máte pocit, že jste úplně vyčerpaní? Možná máte konkrétní zdravotní problémy, jako jsou potíže s pohybovým aparátem, bolesti svalů, gynekologické potíže nebo třeba dýchací obtíže. Ať je to jakkoli, vzpruhu vám přinesou určitě lázně. Zvolit můžete kupříkladu Lázně Luhačovice, Lázně Poděbrady nebo třeba Lázně Lednice.

Lednový klid v lázních

Lázně Luhačovice jsou v průběhu začátku roku klidným místem, kde načerpáte spoustu energie. Je zde spousta udržovaných tras, kde se dá procházet, i když je právě hodně nasněženo, což občas v Luhačovicích bývá. V Luhačovicích můžete navštívit restauraci Elektra s vynikajícím šéfkuchařem a jeho osvědčenou kuchyní. Také zde najdete příjemnou kavárnu, sportovní restauraci, mnoho obchůdků se suvenýry i kvalitní keramikou, knihami, lázeňskými oplatky…

S lázeňskou péčí budete zajisté spokojeni. Každoročně zde přijíždí mnoho klientely nejen od nás, ale i ze Slovenska a jiných zemí. Samozřejmostí jsou kvalitní pracovníci i stroje a pomůcky, s nimiž o vás budou pečovat.

V lednu je zde příjemně klidně, když je nasněženo, čeká vás krásné zimní prostředí s výhledem na zasněžené lesy.

Vyzkoušejte Lázně Poděbrady

Také Lázně Poděbrady mají své skvělé jméno, a to bezesporu právem. Právě teď nabízí celkem 97 lázeňský pobytů. Co třeba lázeňský pobyt Někdo to rád horké? Má skvělé hodnocení, a to 9,5 z 10 bodů. Nabízí ho Hotel Golfi ***, je na tři dny s polopenzí a užijete si 5 procedur. Věnovat se vám bude personál, který vás pohladí jak po těle, tak po duši. Zahrnuto je i masírování lávovými kameny, parafínový zábal rukou nebo rašelinový obklad. Ohřejete se, a to aniž byste museli za teplem odlétat do dálných zemí.

Více lázeňských pobytů najdete na spa.cz.