Kde si užijete romantiky a tepla? Zkuste Santorini.




Obtěžuje vás věčná zima a rádi byste někam za sluníčkem? Chcete se se svou láskou procházet po pláži, užít si mořského vzduchu a dostat se úplně jinam, než kam vás zavede běžný život?

Podívejte se třeba do Řecka na Santorini. Je zde nedotčená příroda, azurové moře a bílé pláže, najdete unikát, který stojí za to poznat.

Další možnost krásné dovolené plné slunce vám nabízí Kypr. Panuje tu přátelská atmosféra, je zde plno milých lidí a pokud se někde nekrade a nemusíte se tam bát o své věcí, pak je to právě Kypr. Nechcete řešit to, že si půjdete zaplavat do moře, ale na dece necháte mobil, peníze a klíče od po koje? Na Kypru se skutečně bát nemusíte. Možná se budete divit, ale lidé zde klidně opustí automobil, na kterém nechají staženou střechu a v automobilu mají své osobní věci a elektroniku a vůbec se o ně nebojí.

Pokud chcete navštívit místo, kde se z mořské pěny zrodila řecká bohyně Afrodité, pak navštivte Paphos a konkrétně pláž Petra tou Romou. K tomuto místu se váže velké množství pověr a jedná se o skutečně nádherné místo. Pokud jste žena a toužíte potom být krásnější, tak se vykoupejte v tomto místě a podle pověry se skutečně krásnější stanete. Pánové, pokud tedy máte doma ošklivku, tak ji vytáhněte na dovolenou na Paphos a nechte svou drahou se vykoupat. Jestliže jste pár, který touží po miminku, tak také zajeďte sem, protože bohyně plodnosti se jistě postará o to, abyste nemuseli dlouho čekat.

Řecko je celkově zajímavým místem pro vaši dovolenou. Nabízí nádherné moře, čisté pláže a přátelské domorodce, kteří vás na řeckých ostrovech velmi rádi přivítají. Sice se budete muset připravit v létě na pořádná vedra, ale pokud sem vyrazíte mimo sezónu, tak si skvěle prodloužíte léto a ještě se zde ohřejete, zatím co u nás, bude stále ještě zima.

Řecko je zemí lákavou a pokud jste zde ještě nebyli, tak na nic nečekejte.