Vyrazte na dobrodružství po českých řekách s půjčovnou raftů Petr Putzer

Když se řekne rafting, každý si jistě vybaví dramatickou scénu z filmu Rafťáci, v níž v hlavní roli vystupují peřeje, skalní útesy, jezy a extrémní dávka adrenalinu. Ano, rafting dokáže být velmi nebezpečný sport, mnohem častěji, zejména v českém prostředí, se však jedná o poklidnou outdoorovou aktivitu, při které můžete strávit skvělý čas se svoji rodinou či přáteli. _putzer.cz_Rafting-na-ceskych-rekach-8 (1)

Jde také o perfektní způsob jak strávit dovolenou. Nemusíte přece vždy ležet u vody a vystavovat se záři slunečních paprsků. Koneckonců, obojího se vám dostane i při sjíždění řek. Odložte strach a vrhněte se na proud řeky zažít nezapomenutelnou sportovně laděnou dovolenou.

Že nemáte potřebnou výbavu? Žádný problém. Slyšeli jste již někdy výraz půjčovna raftů? Ať už je vaše odpověď jakákoliv, podívejte se zde. Skrývá se zde nabídka půjčovny raftů Petr Putzer, která nabízí veškeré potřebné vybavení: od lodí, přes pádla až po doprovodné služby jako je doprava materiálu z předem určených předávacích míst.

Jste již nalomeni a uvažujete o výletu na vodu? Pojďme se podívat, jak byste toho mohli docílit.

Co si můžu půjčit?_putzer.cz_Rafting-na-ceskych-rekach-rafting-ohre-pujcovna-lodi-ohre - kopie

V první řadě jde o rafty. Veliké gumové nafukovací čluny, na kterých si lze užít spoustu zábavy. Na prvním místě z hlediska půjčovny raftů Petra Putzera je vždy bezpečnost zákazníků. Proto pochází veškeré vybavení od profesionálních dodavatelů s prověřenými značkami a disponuje všemi myslitelnými bezpečnostními normami.

Když už hovoříme o bezpečnosti, u malých dětí by měla být samozřejmostí plovací vesta a helma, u dospělých se tato výbava velmi výrazně doporučuje. Jak vesty, tak helmy si můžete společně s pádly, barely či pumpami v půjčovně raftů vybrat.

Na gumovém člunu si zábavu užijete i v početných skupinách. Největší raft – Colorado 450 totiž pojme až 6 osob včetně bagáže. Vezměte tak s sebou celou rodinu či partu přátel a vyrazte vstříc adrenalinu nebo poklidné plavbě po vodě.

Mimo raftů může váš výběr padnout také na kánoe či kajaky. Na kompletní nabídku lodí pro méně i více zkušené vodáky se podívejte zde.

Kolik za to všechno zaplatím?

Obrovskou výhodou je fakt, že pádla, vesty a barely jsou ke všem typům lodím poskytovány zdarma. Můžete se spolehnout, že se nesetkáte s žádnými skrytými doplatky. Cena za půjčení raftů, kajaků nebo kánoí se liší dle jejich velikosti a typu. Pro početné skupiny a školní vodácké kurzy existují zajímavá cenová zvýhodnění.

Kam můžu na raftu vyrazit?_putzer.cz_Rafting-na-ceskych-rekach-8 (4)

Půjčovna raftů Petr Putzer se orientuje na nejoblíbenější české řeky. Jmenovitě to jsou Vltava, Berounka, Otava a Ohře. Pokud se alespoň trochu ve vodáctví vyznáte, víte, že z hlediska plavby, se tyto řeky rovnají ráji.

Pokud byste měli zájem o splutí jiné řeky, není problém se s půjčovnou domluvit a nechat si od ní potřebné vybavení převézt na vámi vybranou řeku.

Veškeré zajímavosti a informace o řekách, na kterých půjčovna raftů sídlí, si přečtěte zde. Bez zajímavosti není ani fakt, že všechny zmiňované řeky jsou lemovány řadou kempů a hospůdek, neřka krásnou českou přírodu.

Co když nemám se sjížděním řek žádné zkušenosti?_putzer.cz_Rafting-na-ceskych-rekach-1L0A6697

Ani v takovém případě se nemusíte svého snu o dovolené na vodě vzdát. Pokud jste ještě nikdy nedrželi pádlo v ruce, jistě využijete a oceníte odbornou konzultaci, kterou vám půjčovna raftů Petr Putzer nabízí. Dozvíte se vše, co potřebujete ohledně způsobu jízdy, zvolené trasy a chování se na řece. Budete-li chtít, existuje i možnost profesionálního doprovodu, které využívají zejména více početné skupiny vodáků. S ním se vám dostane pocitu maximálního bezpečí a plavbu si vychutnáte naplno a bez obav.

V případě, že jste již v minulosti byli zákazníkem půjčovny raftů, je pro vás připraven zajímavý věrnostní program. Za 4 absolvované plavby budete mít na pátou slevu ve výši 50 %. Další akce, kterou je hodno využít zejména ve chvíli, kdy váháte nad tím, jak dlouho chcete na řece pobýt, spočívá v tom, že vám nebude účtován určitý počet dnů. Existují akce 3 + 1 den zdarma a 2 + 2 dny zdarma.  A navíc neočekávejte žádné skryté poplatky, všechny ceny jsou koncové.

Pro ještě detailnější informace o půjčovaných produktech, sjízdných řekách či doplňkových službách půjčovny raftů Petr Putzer s dokonalým zázemím (WC, sprchy, parkovací místa apod.), se dočtete na webových stránkách www.putzer.cz, nebo na Facebookových stránkách – PUTZER – půjčovna lodí.