Komfortní ubytování v Chorvatsku je na Makarske, v Pule i Zadaru stále k dispozici

Chorvatsko patří právem k nejvyhledávanějším dovolenkovým destinacím Čechů. Není divu. Jedná se o stát ležící blízko u jaderského moře, a přitom snadno dostupný autem i autobusem. Za pár hodin jízdy se doslova ocitnete v ráji na zemi.

Říkáte si, proč je tato země tak oblíbená? Vždyť se pyšní nádherným tyrkysovým mořem a rozmanitými plážemi. Na své si zde přijdou rodiny s malými dětmi, sportovci vyhledávající jachting i potápění, ale také zamilované páry prahnoucí po dramatických panoramatech. Jakmile jednu z chorvatských pláží navštívíte, nebudete pochybovat o její nádheře a čistotě. Ne nadarmo patří k nejkrásnějším na světě. Nemluvě o tom, že si můžete zvolit ubytování v Chorvatsku podle libosti.

Proč vyrazit právě do Puly?

Největší město istrijské župy se nachází na samotném cípu Istrijského poloostrova a pyšní se členitým pobřežím. Na dosah ruky je přístav, dokonalé služby a hotely Puly. Jedná se o jedno z nejpopulárnějších letovisek vůbec, které se pyšní 30 kilometrovým pobřežím s nekonečnými možnostmi koupání a vodních radovánek. Kroky turistů vedou k památkám starším než 3 tisíce let. Patří k nim Římský amfiteátr, Římské fórum, Augustův chrám i Triumfální oblouk rodiny Sergiů. Určitě vás osloví i relaxace na plážích Ambrela, Brioni, Havajka a Histria.

Slunce nad hlavou? Hurá na Makarskou!

Nádherné letovisko Dalmácie, Makarska, je na žebříčku popularity na prvních příčkách. Nejenže se tady můžete slunit, koupat, provozovat vodní sporty, ale také skvěle bavit. Dokonce i relaxovat v místních lázních. Hotely na Makarske jsou tedy vhodné pro všechny generace! Mnoho hodin slunečního svitu vám opálí záda a vykouzlí úsměv na tváři. Když vám bude horko, zchladíte se u koktejlu anebo v borovicovém lese.

Cenově výhodné hotely a ubytování na Hotely.cz jsou vám stále k dispozici. Nenechte si si ujít nejlepší nabídky a zajistěte své rodině dovolenou snů.