Chystáte na dovolenou autem? Nezapomeňte si jej nechat prohlédnout specializovaným servisem.

Řidiči i řidičky se mnohdy právem obávají zdlouhavého cestování automobilem. Mnohdy je dokonce obava z toho, co by se mohlo stát, odradí od cesty na dovolenou do jiného státu, nebo dokonce od příjemného cestování vlastním vozem …

Přitom stačí objednat si a naplánovat pravidelnou kontrolu, která se k užívání auta bezesporu pojí a kterou vám zajistí servis, jež máte poblíž vašeho domu.

Servis na dosah

Jestliže jste se rozhodli, že své auto necháte zkontrolovat, je potřeba najít servis, který tuto kontrolu provede… Výborným společníkem, který je bezpečný, zkušený, s poruchami vozidel má nesčetně zkušeností, je společnost Best Drive. Má mnoho poboček po celé České republice, můžete si tak být jisti, že vám bude vždy nablízku. Kupříkladu Praze je jich celkem devět, v Brně dokonce deset.

Společnost Best Drive spojuje autoservis i pneuservis. O váš vůz se komplexně postará. Provádí kontrolu brzdových destiček, test tlumičů, test a výměnu baterií, seřízení světel, výměnu brzdové i chladicí kapaliny, dezinfekci klimatizace a mnohé další.

Vyhledejte si pobočku u vás

Navštívíte-li webové stránky Bestdrive.cz, velmi rychle zjistíte, kde poblíž vašeho bydliště se nachází jejich pobočka. Jsou řazeny přehledně dle abecedy, nebo ji najdete prostřednictvím praktického vyhledávače v pravém horním rohu.

Stejně tak si můžete prohlédnout jejich produkty, např. letní i zimní pneumatiky na osobní i nákladní vozy, disky, doplňkový sortiment a jiné.

Potřebujete-li prohlédnout váš vůz, nebo jestliže víte o něčem, co na vašem automobilu neslouží tak, jak má, neváhejte a kontaktujte společnost Best Drive. Kvalifikovaný tým odborníků udělá vše pro to, abyste byli spokojeni a ve svém voze se cítili komfortně i bezpečně.