Hledáte nejlevnější cestovní pojištění? Najdete jej na Porovnej24.cz.

Těšíte se na dovolenou v teple v některé dálné zemi i během studených zimních měsíců? Chystáte se na pracovní cestu do zahraničí, nebo vás čeká studijní výměnný pobyt? Ať už se chystáte do naší sousední země, nebo za moře, kromě ubytování, letenek, oblečení a všeho potřebného, co vám nesmí chybět, je důležité myslet i na cestovní pojištění. Srovnání cestovního pojištění vám umožní vybrat si takové, které pokryje všechny vaše případné výdaje.

Cestujte bez obav z nečekaných nemilých událostí

I když si to mnohdy neuvědomujeme, jakmile opustíme hranice České republiky, může se pro nás stát i obyčejná návštěva zubního lékaře velmi citelným finančním zatížením. Právě cestovní pojištění, které nabízí mnoho našich pojišťoven, vám v takových chvílích pomůže. Pokryje nejen výlohy za zdravotní ošetření, ale pamatuje i na možnou ztrátu batožin, nehodu, úraz a jiné.

Počítání, které zvládne každý

Kalkulačka cestovního pojištění, kterou najdete na stránkách Porovnej24.cz vám během chvíle spočítá cenu, kterou zaplatíte za pojištění v dané zemi. Porovnání je skutečně rychlé, zabere pouhou minutu. V nabídce najdete i pojištění se slevou 50%. Na cestu se můžete pojistit už od 9 Kč za den, což za klidné spaní a pocit bezpečí jistě stojí.

Stačí, abyste si zvolili cílovou zemi. Vybereme kupříkladu Velkou Británii a Severní Irsko. Zvolíte také datum odjezdu a návratu, typ cesty, počet pojišťovaných osob, jejich věk a v případě, že se budeme oddávat sportovním aktivitám, vyplníme, o jaký druh sportu jde. To je vše, pak už stačí kliknout na zelený buton „Pokračujte na srovnání“ a ihned se zobrazí nabídky vyhovující našemu zadání. Takto si uzavřete levné cestovní pojištění online do Anglie či jiné země dle libosti a můžete s klidnou myslí odcestovat.

Nedovolte náhodě, aby vás překvapila či dokonce zaskočila. Cestovní pojištění je produkt, který se vám v případě potřeby zaručeně vyplatí a každý cestovatel by si jej měl uzavřít. Jen tak předejde možným vysokým finančním výlohám, které jej mohou při zahraničním pobytu potkat.