Užijte si dovolenou v ráji

A to doslova. Jestli chcete zažít volno u nás, pak se vydejte tam, kde se místu ráj říká. V Českém ráji si odpočinete v přírodě, poznáte různé památky, pochutnáte si na místních specialitách. Tak honem, rezervujte si svůj termín, přece nebudete brzká vedra trávit v bytě.

Ideální ubytování v Českém ráji

Proč zrovna Český ráj? Jde o místo na pomezí středních a východních Čech. Oblast, která se táhne od Mladé Boleslavi až po Semily. Energii načerpáte v přírodě. Poznáte historii, jelikož půvabných památek jako Humprecht, Kost, Trosky a dalších je tu bezpočet. Objevíte jedinečná místa jako ta, kde se těží polodrahokamy. Spousta penzionků i v podobě roubenek, tolik typických chaloupek pro východní Čechy, je tu spousta. Nasajete tak místní atmosféru. Samozřejmě se můžete nechat hýčkat ve wellness. A když máte děti? Pak se vydejte do Jičína, města pohádky a zároveň hájemství loupežníka Rumcajse. Ubytování v Českém ráji nabízí spoustu požitků, které vás dokonale nabijí.

Dovolená ve Dvoře Králové nad Labem – užijte si safari

Abychom nezůstali pouze v jedné destinaci, mrkneme se na letní pobyty zcela typické. Kam se všeobecně vyráží na prázdniny do zahraničí? Většinou volíme exotiku. A k ní kromě moře patří i jiná fauna a flora. V Africe si turisté nenechávají ujít výlet na safari. Je to finančně náročnější, pokud se vám to zrovna nehodí do plánů, nevěste hlavu. Safari si totiž můžete užít i vy. V jedné z nejproslulejších zoo u nás, ve Dvoře Králové nad Labem. Zde, kde se mimochodem natáčí i seriál ZOO, se totiž přenesete stovky kilometrů daleko. Nejen, že se budete dívat na cizokrajná zvířata přes plot klecí. Vyrazíte na skutečné safari. A abyste divočinu (bezpečnou, samozřejmě) prožili se vším všudy, tak se lze ubytovat přímo v zoo. Dovolená ve Dvoře Králové nad Labem nadchne jak děti, tak i dospělé. Mrkněte na ubytování na Hotel.cz a zabookujte si hotel či penzion podle svého gusta.