Slevomat – levná dovolená u moře 2014




Čas dovolených se neúprosně blíží. Nastalo období jara a za chvilku nám na dveře bude klepat léto. Léto znamená především krásné počasí, grilování, ale hlavně dovolenou. Zasloužený odpočinek po celoroční práci a starostech běžného života. Každý z nás má svou představu o tom, jak, kde a s kým strávit dovolenou.

Dovolenou chceme většinou trávit u moře, což dnes není velkým problémem. Problém při pořizovaní dovolené spíše spatřujeme ve financích. Ty jsou hlavním činitelem, který ovlivňuje výběr dovolené u moře. Pro získání své vysněné dovolené u moře, je také možné využít Slevomat.

Kladete si otázku, co je to Slevomat?

Slevomat je český server hromadného nakupování. Slevomat založili Tomáš Čupr, Petr Bartoš a Romana Sudová. Záhy po jeho založení se společníkem stala i jablonecká firma Miton. Od svého založení a spuštění patří Slevomat k největšímu slevovému servu v České republice.

Stává se čím dál tím více oblíbenější. Působí v každém krajském městě a nabízí slevy na různé věci. Češi si Slevomat oblíbili především proto, že získají vysoké slevy při pořizování dovolené, welness pobytu, ale i jídla. Slevomat útočí přesně tam, kde je snadné získat lidi. Vždyť možnost získat přes Slevomat dovolenou u moře v roce 2014, až s 90% slevou, je nabídka k nezaplacení.

Takže pokud chcete jet na dovolenou k moři, doporučujeme navštívit jej. Na internetových stránkách www.slevomat.cz naleznete přehlednou nabídku dovolených u moře pro rok 2014. Slevomat opravdu poskytuje velmi atraktivní slevy v oblasti péče o zdraví a dovolené. Dovolenou u moře tak seženete za pár korun.

Pro letní sezónu 2014 má Slevomat připravenou nabídku pobytů u moře za atraktivní ceny – dovolená vyjde o polovinu levněji, než s cestovní kanceláří. Ušetřené finance můžete použít na nákup suvenýrů z dovolené.

Do všech koutů světa

Se Slevomatem si můžete užívat dovolenou v Bulharsku, Tunisku, Itálii, Turecku. Na Slevomatu najdete dovolenou přesně podle svých představ a potřeb. Tak hurá na slevomat. Je čas začít vybírat dovolenou u moře pro rok 2014.

PS: A jak funguje nákup na Slevomatu? Úplně jednoduše. Na stránkách Slevomatu si vyberete dovolenou u moře a kliknete na tlačítko koupit. Poté vyberete způsob, jakým provedete platbu za dovolenou. Ovšem celé to musíte stihnout do půlnoci, kdy je možné nabídku získat.