Užijte si skvělou dovolenou v Itálii nebo Turecku, budete nadšeni.

Proč se nevydat právě nyní, kdy je u nás chladno a nevlídně někam, kde si odpočineme, nabereme spoustu sil a unikneme shonu, který se nás chtě-nechtě snaží lapit? Stejně tak je teď velmi výhodné rezervovat si dovolenou na později, kdy budete chtít překvapit svoji drahou polovičku, nebo ušetřit za letní dovolenou?

Nabízí se kupříkladu levná dovolená v italských letoviscích, kterou každoročně využije spousta cestovatelů nejen z České republiky.

Itálie láká prostředím i skvělým jídlem

Že jste ještě nebyli v Itálii? Anebo jste procestovali určitou část této krásné země a chcete se do ní znovu podívat? Italské letoviska nabízí tu správnou dovolenou lidem, kteří očekávají klid, pohodu, relaxaci, stejně jako těm, kteří spíše sáhnou po aktivním pohybu, nočním životě, ochutnávce místní kuchyně i co se nápojů týče s možností nakoupit si tamní kuriózní suvenýry nebo oblečení, které využijete po celý rok u nás i v zahraničí.

Inspirujte se ostatními a vydejte se do Turecka

Oblíbenou zemí je i Turecko. Last minute na Turecké riviéře uspokojí romantické duše, páry, skupiny přátel, rodiny s dětmi i single žijící osoby, které hledají krásné místo k prozkoumání se spoustou zážitků. A přitom získáte pobyt za nízkou cenu díky objednávce na poslední chvíli!

Skvělým tipem jsou např. hotel Alaiye Resort & Spa na 8, 11 nebo 12 dní, hotel Eftalia Village na stejnou délku pobytu nebo třeba hotel Sea World Resort & Spa. Letecky zde budete za pár hodin, stačí jen rezervovat si vybrané místo a hotel, zabalit a oddávat se kouzlu volna.

Balte s rozmyslem

Letecké společnosti chtějí, aby lidé nevozili zbytečně mnoho batožiny. Když se nad tím zamyslíme, stejně často balíme věci, které na dovolené vůbec nevyužijeme. Do cestovního kufru proto balte jen to, co skutečně potřebujete, vyhněte se shromažďování množství šatů, bot nebo triček, která zůstanou v kufru nepoužita. Naopak chybět nesmí trendy kabelky, které ocení především ženy. Kabelka totiž dovede povznést působení celého outfitu.

Užijete si letošní dovolenou plnými doušky nejen díky lokalitě a vybranému hotelu, ale také díky úspoře, kterou díky last minute nabídkám získáte. Odpočinete si a užijete si spoustu zábavy, která by vás doma nepotkala.