Nevíte, kam se vydat na výlet? Projděte si tipy od ostatních turistů

 

Letošní jaro doslova láká k vycházkám a výletům do přírody, za kulturními a historickými památkami. Pokud hledáte inspiraci, kam byste se třeba spolu s celou rodinou mohli vydat, pak vám může být výborným pomocníkem nový portál Tipykamnavylet.cz.

Tisíce tipů na zajímavá místa v ČR a na Slovensku

Na zmíněném webu najdete tipy na výlety z celé České republiky a sousedního Slovenska. Zajímavostí je, že jde o příspěvky, které sem vkládají ostatní lidé, proto se dá o webu říci, že je „od lidí a pro lidi“.

V současné době na něm najdete už více než 2.500 tipů, kam na výlet. Jde o rady a také zkušenosti, díky nimž získáte přehled, kam se zrovna vyplatí vycestovat. Vy sami na portál navíc můžete rovněž vkládat příspěvky. A dokonce se díky nim dá vydělávat, čeká na vás totiž odměna ve výši 100 % z banneru pod každým napsaným článkem.

Rozdíl oproti mnoha podobným webům spočívá právě v tom, že jsou příspěvky přímo psané lidmi, kteří mají rádi turistiku. Nejde tedy o žádné laciné reklamní texty, z nichž byste se příliš mnoho zajímavostí nedočetli.

Nepromeškejte jediný tip na výlet

Abyste měli ještě lepší přehled, nechte si z webu zasílat e-mailové upozornění. Získáte tak informace o všech nových tipech na výlety ve vašem okolí, okresu či kraji, v němž bydlíte, případně zde trávíte například svoji letní dovolenou.

 

Chcete-li vědět, kudy z nudy, pak není nic jednoduššího, než navštívit portál Tipykamnavylet.cz. Kromě informativních článků na webu nechybí ani přehledná mapa výletů, díky níž si snadno naplánujete trasu, po které se ve volném čase vydáte za zážitky. Portál zveřejňuje nové tipy na výlety rovněž na facebookové stránce. Provozovatelé sice nemají aplikaci na mobilní telefony, web je ale plně responzivní, pokud jde o zobrazení stránek v mobilech.

Díky webu Tipykamnavylet.cz už nemusíte tápat, kam se vydat na zajímavý výlet. Možná objevíte místa, o nichž jste doposud ve svém okolí neměli ani tušení, přestože skýtají možnost vidět něco poutavého. Naše země nabízí nepřeberné množství přírodních krás, takže web se v budoucnu jistě bude plnit o další stovky příspěvků. A vy můžete být u toho.