Využívejte slevové portály k nákupu dovolených i víkendových pobytů. Ušetříte tisíce korun.




Máte už naplánovanou dovolenou, ale stále nevíte, kde se vydat? Přejete si zůstat někde v Čechách či na Moravě, anebo se potulovat po okolních státech, abyste nemuseli strávit na cestách dlouhé hodiny? Jistě také řešíte výhodný nákup zájezdu, abyste se dostali, kde chcete a přitom neutratili majlant.

keulefm / Pixabay

Jestliže se vás výše uvedené týká, určitě se vydejte na internetové stránky slevových portálů. Najdete zde wellness pobyty, víkendové aktivní pobyty, zájezdy spojené s ochutnávkou vína, pivními procedurami, poznávací zájezdy… Na své si přijdou skutečně všichni, ať už vyžadujete volný čas strávený pohybem, relaxací, procházkami nebo potřebujete zabavit vaše malé ratolesti.

Kde a za kolik peněz?

Díky slevovým portálům vycestujete do všech koutů naší země. Najdete zde zájezdy do Krkonoš, Jeseníků, na Šumavu, do Mariánských Lázní, Luhačovic, Šumperku, ale také do hlavního města, Kyjova… ať už chcete do města, nebo do lesa, vyberete si.

Ani ti, kdo nechtějí zůstávat u nás, nepřijdou zkrátka. Najdete pobyty na Slovensku, v Rakousku, Německu, Itálii, Maďarsku… nabídka je široká.

Nevýhodou je, že tyto slevy platí jen pár dní, musíte se tedy rozhodnout rychle a také byste měli webové stránky slevových portálů často sledovat, aby vám neunikla právě nabídka, na kterou čekáte. Na druhou stranu, pokud víte, že se chcete podívat např. do maďarských termálních lázní, stačí pár dnů či týdnů a dovolenou určitě seženete, přitom mnohem levněji, než jaká je cena běžně.

Zakoupíte a zaplatíte nyní, odcestujete v létě nebo na podzim

Poukazy se slevou mají různě dlouhou platnost. Tu je nutné sledovat, jde o čas, do kdy musíte na dovolenou odjet. U některých nabídek je platnost kuponu i půl roku, nebo déle (např. do konce roku).

Výhodu je, že jestliže si svůj nákup rozmyslíte, nebo jej jako dárek obdarovaný odmítne, můžete poukaz stornovat. Aby vám byly peníze vráceny v plné výši, je nutné storno provést dle kritérií dané společnosti, např. do 14-ti dnů.

Využívejte slevové portály, skutečně díky nim ušetříte. A to nejen na cestování, ale i na drogerii, stravě, sportovním zboží, oblečení…