Hledáte luxusní pobyt pro dva v krásném prostředí? Navštivte Hotel Antonie****.




Tak, jako zákazníci vyžadují spolehlivé výrobky ve sféře elektroniky, oblečení nebo nábytku, stejně kvalitní chtějí i dovolené a pobyty. Pokud je vaším přáním strávit Velikonoce mimo domov a koupit si velikonoční pobyt pro dva či celou rodinu, jistě uvítáte tip, který by vám pomohl ke správné volbě.

Pohodlnou dovolenou v době Velikonoc či jindy v roce bezesporu zajistí Hotel Antonie****. Nachází se v Jizerských horách, takže zde jistě uniknete ruchu města a načerpáte nové síly i potřebnou energii.

Hotel Antonie**** Frýdlant

Tento nový hotel nabízí zájemcům mnohé služby. Můžete využít možnost ubytování, wellness a spa služby stejně jako restauraci, kongresové prostory a mnohými vítané sportovní zázemí.

Hotel Antonie**** splňuje mezinárodní klasifikaci superior standard a právem se proto může pyšnit čtyřmi hvězdičkami ve svém názvu.

Pokud navštívíte jeho webové stránky www.antoniehotel.cz, můžete si prohlédnout krátký spot, který vás utvrdí v tom, proč se vydat na velikonoční wellness pobyt právě tady.

Co je pro vás připraveno

Antonie SPA Concept svým návštěvníkům nabízí širokou škálu příjemných a kvalitních služeb. Využít můžete vířivku, finskou saunu, infrasaunu, páru, vertikální turbosolarium, relaxační místnost s vyhlídkou a příjemný wellness bar s mnoha druhy teplých i studených nápojů.

Stejně tak můžete vyzkoušet procedury v podobě perličkové koupele, suché masážní vany, vodoléčby či několika druhů masáží.

Udělejte si volno, kdykoli budete mít chuť

Navštívit Hotel Antonie**** můžete kdykoli v průběhu roku. Celková kapacita ubytování je 46 lůžek ve 23 luxusních, útulných pokojích. Je možné dohodnout se i na přistýlce. V hotelu nechybí bezdrátové připojení k internetu. V pokojích nechybí psací stůl ani kabelové připojení k internetu. Jistě uvítáte i možnost zvolit si pokoj s terasou, zahradou či krbem.