Plavba po Dunaji z Německa do Rakouska




Dunaj lodí

Dunaj lodí

Přemýšlíte o zajímavém výletě lodí a tak si říkáte, že je ideální čas na to, abyste něco zajímavého vymysleli? Co takhle plavba lodí po Dunaji z Německa do Rakouska?

Užijte si 5 hodin plavby lodí z Passova do Lince. Samozřejmě poplujete na lodi i s průvodcem. Vydejte se na ojedinělou 70 kilometrů dlouhou trasu plavbu lodí a kochejte se krásnou přírodou a také historií našich sousedů. Jde o neopakovatelný zážitek, který vás nedchne. Projedete trasou Engelhartszell, Wesenufer, Schlogen, Aschach, Eferding a Linz. Zažijte jarní novinku, která vám ukáže okolí nádherného kraje horních Rakous.

Navštívit můžete historické bavorské městečko Pasov a také významnou kulturní metropoli Linec. Chcete se podívat na jeden z nejatraktivnějších úseků Dunaje při plavbě 70 kilometrů dlouhé trase? Pak se nechte unést plavbou lodí z Německa do Rakouska. Rozhodně budete mít na co vzpomínat a uvidíte také nádherná místa, která z lodi budete moci obdivovat.

Loď je velmi luxusní a vy se na ní můžete slunit, fotografovat, obdivovat krásy okolních břehů a také můžete ochutnat typické rakouské speciality, které vám zde budou nabídnuty. Je zde pro vás k dispozici palubní restaurace. Nechte si ukázat historické krásy Podunají, které jsou opravdu lákavé.

Určitě pak také ochutnejte Linecký koláč, protože ten je považován za nejznámější dort na světě. Pasov je Starobylé bavorské městečko, které leží na soutoku tří řek a to Dunaje, Innu a Ilzu. Podívat se můžete také do historického jádra tohoto městečka. Přímo v centru pak máte možnost nastoupit na loď.

Užijete si plavbu nádherným hornorakouským údolím po Dunaje až do Lince. Uvidíte malebná městečka, kláštery, hrady a proplujete známou dunajskou smyčkou. Linec je hlavní Evropské město kultury. Můžete zde navštívit velké množství památek.