Nechte se inspirovat a vydejte se na dovolenou do Dubaje

Také patříte k těm, kteří si v práci povídají s kolegy o tom, kde se vydat na letošní letní dovolenou? Hledáte inspiraci v podobě katalogů cestovních kanceláří, diskuzí na internetových stránkách, nebo vyhlížíte zajímavou first minute nebo last minute nabídku, abyste překvapili svoji drahou polovičku a dostali se do vysněné země za výbornou cenu? V tom případě by vám jako inspirace mohl posloužit i následující článek.

Paule_Knete / Pixabay

Dálná, krásná a jedinečná Dubaj

Možná znáte tuto zemi jen z fotografií a obrázků, možná jste o ni shlédli cestopis či jiný dokument. Rozhodnete-li se pro dovolenou právě zde, zaručeně nebudete zklamaní. Hotely v Dubaji nabízí luxusní ubytování, ve kterém vám nebude chybět prvotřídní servis, krásné vybavení, personál pro vás udělá téměř cokoli, co budete chtít. Samozřejmostí je prvotřídní gastronomie, velké množství volnočasových aktivit, ať už budete chtít odpočívat, sportovat, bavit se hazardními hrami či ochutnat noční život ve víru velkoměsta. I ti, kdo si nedovedou přestavit dovolenou bez moře a pláží si přijdou na své. Najdete zde průzračnou, teplovou vodu i dlouhé, nedotčené pláže jako stvořené k dětským hrám a romantickým procházkám.

Skvělým příkladem je Hotel Sofitel Dubaj. Nabízí ubytování ve 182 luxusních apartmánech disponujících plně vybavenou kuchyní, wi-fi, klimatizací, pohodlnými postelemi, koupelnou i balkonem. Oceníte jistě i bezbariérový přístup, vlastní parkování, masáže, fitness, vnitřní bazén a mnohé další. I vaše děti se zde budou bavit, je pro ně připraven dětský klub Amura.3311-50_1456310067_400x300_tt_80

Accor hotels, mezi něž hotel Sofitel Dubaj patří, jsou řazeny k nejvybavenějším hotelům na světě.
Vyzkoušejte i vy jak voní vzduch v Dubaji, jak uklidňujícím i vzrušujícím dojmem může působit místní atmosféra, kolik návštěvníků z mnoha zemí zde můžete potkat a jak vypadá dovolená snů. Dubaj se vám vryje pod kůži a rozhodně se zde budete chtít znovu vrátit.