Kvalitní a útulné ubytování za přijatelné ceny po celé České republice i ve světě nabízí Accor hotels

Nejen v létě, ale i v zimě si mnoho našinců dopřává cestování a užívá si zimní či jarní dovolené. Není divu, mezidobí mezi teplými měsíci je dlouhé a je potřeba dopřát si odpočinek a relax i v mimo hlavní sezonu.

Jestliže se chystáte na prodloužený víkend do Prahy, Brna, Plzně, Olomouce nebo třeba do Bratislavy, Bukureště nebo kdekoli jinde, navštivte Accor Hotels a vyberte si příjemné ubytování z pohodlí domova. Vyhovující hotel najdete díky srozumitelným a funkčním filtrům rychle a naprosto snadno. Zvládne to i ten, kdo si se světem internetu příliš nerozumí.

Vítá vás hlavní město Praha5477_sm_03_p_1024x768_1431948954

Těšíte se na týdenní pobyt do našeho hlavního města, ale zatím jste se nerozhodli, kdy přesně pojedete a nemáte zajištěno ani ubytování? Ibis Praha Staré Město vám nabízí komfortní ubytování od 39 eur. Podíváme-li se na nabízené služby, nechybí osobní parkování, zdarma Wi-Fi připojení k internetu, klimatizované pokoje jsou vybaveny novými Sweet beds ibis, nechybí bezbariérový přístup a myšleno je i na rodiny s dětmi, které jsou vítanými hosty.

Díky poloze hotelu v části Prahy Staré Město budete v centru dění. Nadosah budete mít Karlův most, Staroměstské náměstí, Obecní dům, ale také nákupní centrum Palladium, v němž najdete přes 180 obchodů a restaurací. Aniž byste museli ujít kilometry, abyste si mohli prohlédnout skvosty Prahy, uvidíte je.

Nechte se nalákat Plzní nejen pro její proslulé pivoibis-hotel-plzen-external2_1452248891_400x300_ft_80

Dalším městem, kde najdete komfortní hotel s prvotřídními službami, je Plzeň. Tříhvězdičkový hotel Ibis Plzeň se nachází v klidné části Borských Polí. Najdete v něm 130 příjemných a komfortních pokojů s Wi-Fi připojením, TV, pracovním stolem, pohodlnou postelí, koupelnou. Nechybí krásná restaurace, kde ochutnáte výtečnou kuchyni z českých ingrediencí ale i zahraničních delikates. Dokonce budete moci navštívit i Lobby bar, jenž je otevřen non-stop. K parkování je připraveno 80 míst. Zajímá vás cena? Ubytujete se již od 32 eur.

Podívejte se sami na stránky accorhotels.cz a vyberte si ubytování u nás nebo jinde ve světě. Stačí zadat destinaci, dobu příjezdu a odjezdu a rázem se vám zobrazí dostupné hotely s fotogalerií a popisem ubytování i okolí hotelu. Rezervujte si pobyt už nyní a těšte se na dny volna se svojí rodinou či drahou polovičkou.