Svatba, nebo firemní akce? Jedině na Moravě!

Svatba by měla být jedním slovem nezapomenutelná. Pečlivému výběru byste proto měli podrobit nejenom svého partnera, s nímž zřejmě strávíte zbytek svého života, ale i místo, kde svůj nový stav náležitě zpečetíte.

Kde to bude? Co třeba na Moravě? Ideálně v nějakém příjemném vinném sklípku. Jeden takový bychom pro vás měli. Co byste řekli přímo Vinařskému dvoru na historické barokní faře v Ivani? Doslova, co vám na očích uvidí, se vám budou snažit splnit v rodinném vinařství Holánek (na internetu hledejte pod odkazy svatba jižní Morava, svatba na jižní Moravě nebo svatba jižní Morava).

Klid, komfort a víno

Víc ani míň od tohoto magického místa nečekejte. Zkrátka ideál. Místní zrekonstruovaný a dvě století pamatující vinný sklep, jenž pojme až 150 osob, dokonce pořádá i profesionálně organizované degustace. Vhodnější místo pro uspořádání svatební hostiny, na kterém budete mít možnost pocítit moravskou pohostinnost na vlastní kůži, byste zkrátka hledali těžko. Stoly se budou prohýbat pod vynikajícím jídlem a víno poteče proudem.

Se sklenkou dobrého vína v ruce

Fara ale samozřejmě neotevírá své brány jen novomanželům a svatebčanům. Ukazuje se také jako ideální místo pro firemní akce všeho druhu (jižní Morava – firemní akce). Je totiž prokázáno, že právě na nich se velmi dobře utužuje pracovní kolektiv – nejenom ten. Se sklenkou dobrého vína v ruce jde zkrátka všechno líp.

Do Vídně a zpět

A pokud se vám nebudete chtít domů, budete moci na faře i přespat. Nebo si zarezervovat ubytování v některém z nedalekých penzionů. Pak vás třeba napadne, že byste si svůj pobyt o něco prodloužili a udělali i něco pro své zdraví. Třeba nasedli na kolo a dojeli až do Vídně. Místem totiž vede unikátní cyklostezka. Tak neváhejte a zarezervujte si svůj termín ještě dnes. Pak už bude stačit zapsat si do kalendáře firemní akce jižní Morava a začít se těšit. Budete totiž mít na co.