Navštivte Bulharsko a užijte si krásnou dovolenou za velmi příznivou cenu

Všichni se čím dál více těšíme na blížící se čas volna, který se k letním měsícům bezesporu váže. Někoho čeká dovolená u moře, někdo se rozhoduje mezi horami či poznávacím pobytem v zahraniční nebo u nás.

Chcete-li skloubit krásné zážitky, dostupné ceny a prvotřídní servis pro vás i celou vaši rodinu, navštivte Bulharsko. Nabízí mnohá místa, která stojí za zhlédnutí a která vás zaujmou i nadchnou.

Pro právě Bulharsko?

Bulharské hotely vás jistě překvapí příznivými cenami i kompletní péčí, kterou vás jejich zaměstnanci rádi zahrnou. Právě nyní si můžete navíc pořídit dovolenou v Bulharsku se slevou 25% s odletem z Ostravy. Tuto výbornou nabídku nabízí společnost Tiptravel.cz.

Vybrat si můžete kupříkladu pobyt v hotelovém komplexu Sunset Beach. Nachází se přímo o přírodní písečné pláže dlouhé 400 metrů v nové části letoviska Pomorie. Ubytování je skutečně špičkové a chybu nenajdete ani v poskytovaných službách. Součástí areálu je i krásná zahrada s exotickými stromy, záhony květin, mezi nimiž se budete moci procházet. Nechybí zde bazény pro vaše osvěžení, jsou hned 4, také kavárny, koktejl bary či restaurace, v nichž si užijete příjemný relax a budete moci ochutnat výtečnou mezinárodní kuchyni.

Nejen ženy potěší možnost nechat si provést masáž, různá ošetření i terapie. O zábavu dětem i dospělým se postará bowlingové centrum, pláž s mnoha aktivitami, dětské hřiště a další. I v případě, že rádi poznáváte, si zde přijdete na své. Za pár minut se můžete podívat do historie plného Nesebaru.

Stravování je formou all inclusive, o nic se tedy nebudete muset starat. Čekají vás snídaně, pozdní snídaně, obědy i večeře prostřednictvím pestrých švédských stolů, nealko i alko nápoje v průběhu celého dne, nebude chybět zmrzlina, koláčky a mnohé jiné.

Rozhodněte se rychle a využijte výhodnou akční nabídku. Stačí nabalit kufry, chybět vám nesmí ani velká kabelka, do níž si schováte vše potřebné ke čtení, ochraně před sluncem a pohodové relaxaci a vyrazit. Bulharsko vás zaručeně nezklame.