Nevíte, kam vyrazit v létě s rodinou? Leťte do prosluněného Řecka

Kolébka antické civilizace každým rokem láká neuvěřitelné množství zvědavých turistů, kteří milují nejen historii, ale i architekturu, kulturu a malebnou přírodu. Pokud začínáte pomalu přemýšlet, kam se vydáte, je daná země jasnou volbou. Jak ušetříte?

Slunce a dobré jídlo

Zajímá-li vás dovolená v Řecku, určitě nesmíte zapomenout na spoustu menších a krásných ostrovů, které jsou plně vybavené pro sezónní ubytování turistů. Jejich výhodou je klid od velkých davů, levné ceny a blízkost k centrální části země.

Ačkoliv je výběr opravdu velký, jednou z nejpopulárnějších voleb je bezesporu Korfu dovolená. Jedná se o nejsevernější řecký ostrov s rozlohou přes 590 kilometrů čtverečních, takže máte co poznávat. Daná varianta potěší hlavně milovníky cyklistiky, turistiky a dalších aktivnějších činností, ale na své si přijdou i příznivci opalování, romantiky a skvělé kuchyně.

Levná cena

Nikdo z nás nechce zbytečně utrácet přehnané částky za hotely, dopravu a další služby. Z toho důvodu se hodí dávat si pozor při volbě cestovní kanceláře i samotného ubytování. Jednotlivé ceny se od sebe totiž extrémně liší.

Zajímavou možností je třeba dovolená last minute od známé agentury Greece Tours, jež se o své klienty stará již od roku 1990. Na internetových stránkách zmíněných profesionálů najdete pestrou škálu jak skromných a malých pokojů, tak i luxusně vybavených apartmánů pro náročné rodiny.

V přehledné tabulce stačí pouze vyplnit požadované datum, počet hostů, preferované stravování a několik dalších detailů. Na jejich základě se před vámi následně objeví výčet ideálních forem relaxu přesně pro vás. Nezáleží na tom, zdali cestujete s malými dětmi, v páru, s přáteli, či se chystáte na dobrodružnou samotu a poznávání na vlastní pěst.