Levné letenky vám umožní podívat se kdekoli budete chtít. Využijte je.

Láká vás týden strávený v Americe, na Kubě, Bali nebo třeba v Japonsku? Vězte, že s levnou letenkou se můžete podívat do kterého koutu světa. Stačí sledovat aktuální nabídku společností nabízejících letenky různých leteckých společností a během několika dnů můžete odlétat s několika tisícovými úsporami. Jednou takovou je společnost Cestujlevne.com.

Akční ceny, které vás přesvědčí

Pro příklad si můžeme uvést některé nabídky, které na stánkách Cestujlevne.com lze využít. Poznávat můžete Bangkok, Kuala Lumpur a Singapur s odletem z Prahy se zpáteční letenkou za cenu od 9 690 Kč. Jestliže si chcete vychutnat samotné cestování s jakkoli dlouhým stopeverem v jedinečném moderním městě Hong Kong, letět největším letounem dnešku – Airbusem A380, právě tohle je vaše jedinečná příležitost.

Velké překvapení svému muži, ženě či komukoli blízkému můžete připravit koupí májové zpáteční letenky z Prahy do Brém. Stojí pouhých 718 Kč, což je cena, za kterou si ji mohou dovolit skutečně všichni. Dostanete se k Severskému moři, vybrat si můžete téměř kterýkoli termín v květnu. Jednosměrná letenka je k dostání za 359 Kč. Brémy vás okouzlí a zároveň z nich můžete pohodlně navštívit i Hamburk, Bremerhaver nebo Cuxhaven a budete-li chtít, užít si jednodenní výlet lodí na ostrov Helgoland.

Nechte si zasílat informace o novinkách

Na hlavní stránce webu Cestujlevne.com úplně dolů můžete zanechat svoji e-mailovou adresu, označit destinace, o nichž chcete být informováni, a nabídky s akčními letenkami vám budou automaticky odesílány. Nic vám tak neunikne.

Neutrácejte víc zbytečně peníze za letenky, když je můžete sehnat mnohem levněji. Uspořené peníze můžete použít třeba na místě vašeho pobytu, nákup potřebného vybavení nebo investovat do pojištění. Přesvědčte se sami o bohaté nabídce a cestujte levně.