Dovolená na našem písečku

Většina z nás letos dle zveřejněných anket plánuje dovolenou trávit v Česku. Dokonce nebudeme tentokrát překračovat ani žádnou ostrou hranici v denním režimu. Pro mnoho rodin s dětmi s pokračující distanční výukou či s prací v homeofficu mimo město se o dovolené a o prázdninách změní jen počet, typ a míra nadšení z denních úkolů.

Ale letního koupání se snad dočkáme i díky teplému počasí. Nicméně pozor! V létě se kromě slunečního svitu a nových epidemiologických opatření na scénu dostávají i nepopulární mykózy, na něž některé ženy a dívky trpí i mnohokrát do roka, o nejvyšší četnosti v koupací sezóně nemluvě.

Aby si dámy a slečny nemusely zoufat nad svými tělesnými útrapami typickými pro ženy s oslabenou imunitou intimních partií, mohou se ale rozhodnout pro změnu a s pomocí enzymoterapie léku Wobenzym se dostat do skupiny žen, které užívají léta, tepla i koupání beze strachu z kvasinkových infekcí už jen z pohledu na mokré plavky.

Základní hygiena a 2x denně 7 tablet Wobenzymu jako prevence nebo podpůrná léčba při užívání antimykotik v průběhu onemocnění zase dovolí mít bezstarostné letní radovánky.

Konkrétní reference dam, které na vlastní dřívější problémy s mykózami už jen s úsměvem a vděčností enzymům vzpomínají, najdete na www.wobenzym.cz.