Parkoviště u letiště Ruzyně – jednoduchý způsob parkování u letiště Praha

Odlétáte-li na služební cestu či dovolenou, přepravujete s sebou určitě i zavazadla. Řešíte tak samozřejmě i otázku, jak se dostat na letiště. Rozhodně neváhejte využít možnost vlastního vozu. Je to rozhodně nejjednodušší, nejpohodlnější a také nejlevnější. S naším online vyhledávačem parkovacích míst PARK-GURU totiž zaparkujete vždy a navíc za velice rozumné ceny. Zadáte zde jen ty nejdůležitější údaje a vyhledávač vše zařídí za Vás. Hned si pak můžete své místo rezervovat a vydat se na letiště. Zdá se Vám to příliš jednoduché? Ano, je to tak. Za pár vteřin máte své parkovací místo.

Parkování letiště Praha se využívají už častěji

Možností, kde zaparkovat u letiště Ruzyně, je opravdu dostatek, stačí si jen vybrat to, které bude odpovídat Vašim požadavkům a to nejen v oblasti bezpečí. Pro každého jsou priority jiné. Co je potřeba zohlednit při výběru parkovacího místa?

  • Jak daleko je parkoviště od letiště a jak velkou je potřeba si stanovit časovou rezervu pro parkování
  • Zajistí parkoviště transfer na letiště a zpět?
  • Kolik bude stát transfer? Je v ceně parkování?
  • Cena za parkování u letiště Praha
  • Otevírací doba parkoviště
  • Bezpečnost parkovacích ploch
  • Využití dalších nadstandardních služeb – mytí automobilu, bezpečnostní balení zavazadel do fólie
  • Kryté nebo otevřené parkovací místo

Parkoviště letiště Ruzyně – využijte komfortu našich služeb

Velmi častým kritériem při výběru parkovacího místa je úroveň zabezpečení parkoviště, a proto i zde máte možnost volby. Parkovací plochy jsou jen oplocená, nebo hlídaná, či monitorovaná bezpečnostním systémem. Vybírat můžete i mezi volném, tedy otevřeném parkovacím místě nebo krytém. Služby parkovišť jsou opravdu široké. Rozhodujte se také i kolik času jste ochotni parkování věnovat. Pokud budete pospíchat, vybírejte z možností co nejblíže k letišti a také zda je přeprava od auta na letiště a naopak v ceně parkování, zdarma nebo za příplatek. Nestresujte se tedy a objednejte si k parkování také přepravu.

Důležitým faktorem je také otevírací doba parkoviště. Jsou všechny služby poskytovány nonstop? Přestože máte odlet i přílet plánován na denní hodiny, může mít letadlo zpoždění, dorazíte v noci a pak budete muset čekat v letištní hale či u plotu parkoviště, než Vám vydají Váš vůz. Každý je unavený z cestování a vidí se doma ve svém pohodlí. To by tedy určitě nebyla zrovna hezká tečka za dovolenou.

Vybírat můžete také z nadstandardních služeb, které parkoviště letiště Praha poskytují. Nejčastěji využívané bývají služby umytí automobilu během dovolené a také balení zavazadel do bezpečnostní fólie. Ušetříte tak spoustu času a navíc se do vyleštěného auta nasedá určitě lépe. Stejně tak nemusíte běhat po letištní hale a hledat kiosek s balící službou. Vše už budete mít připravené z parkoviště a navíc za velmi příznivou cenu.

Nyní už víte, jak se rozhodovat a jak volit přesně to parkovací místo, které přesně odpovídá Vašim požadavkům. Náš online vyhledávač Vám ušetří nejen spoustu času, ale také peníze. Nemusíte objíždět parkoviště osobně a vybírat si míst ani zkoumat internetové stránky jednotlivých parkovišť. Zadáte jen několik údajů do online vyhledávače včetně hodiny a datumu odjezdu a příjezdu a vyhledávač vše provede za Vás. Navíc si místo můžete ihned rezervovat a pak už jen zbývá, vydat se na cestu. Vyhledávač je tu pro Vás! A pokud se nebudete moci rozhodnout, využijte hodnocení ostatních klientů, kteří využili naše služby před Vámi. Uvidíte, že se přidáte k dalším spokojeným.