Půjčit si vůz na dovolenou je možné i bez kauce, stačí jen vědět, kam se obrátit.

Letní cestování, čas dovolených i zájezdů se kvapem blíží a mnozí uvažují o tom, že by mohli jet automobilem. Má to bezesporu mnohé výhody. Stanete se pánem vlastního času, budete se moct zastavit kdekoli se vám bude líbit, trasu kdykoli změnit…

Jestliže vás od cestování “po vlastní ose“ odrazuje to, že nemáte dostatečně prostorné auto, nebo už není technicky úplně v pořádku a měli byste obavu, jestli někde nevypoví svoji službu, obraťte se na autopůjčovnu. Kupříkladu autopůjčovna West Car Praha nepožaduje vysoké kauce, jako to bývá u konkurence a vůz si můžete půjčit na delší i krátký čas.

Bohatý vozový park

Tradice rodinné autopůjčovny West Car Praha sahá až do roku 1989. Za dlouholetou praxi měla možnost zjistit, co si klienti přejí a co požadují, takže si zde přijdou na své i ti nejnáročnější.

Společnost nabízí krátkodobý i dlouhodobý pronájem osobních automobilů předních světových značek, jako je BMW, Mercedes Benz, Volkswagen, Volvo nebo kupříkladu Ford, Audi, Peugeot, Škoda, Renault… Vybrat si můžete modely s manuální i automatickou převodovkou, stejně jako různé velikosti vozů od menších typů hodících se pro jízdu ve městech po velká SUV. I pohon kol vás uspokojí, West Car Praha půjčuje i vozy s pohonem 4×4.

Samozřejmostí je pravidelné obnovování vozového parku a doplňování o auta, které nejsou u konkurence běžně nabízeny. Prohlídky provádí vždy autorizovaný servis dané značky, vozy jsou tedy bezpečné a naprosto spolehlivé. Jen se před jízdou ujistíte, že ve voze nechybí například lékárnička, nebo jiná součást povinné výbavy.

Akční nabídky a mnoho výhod zdarma

To, že West Car Praha nepožaduje při půjčení kauci, není jedinou výhodou. Využít se dá i mnoha akčních nabídek, díky nimž si můžete vybrat vůz se značnou úsporou peněz. Ceny jsou uváděny včetně DPH, vůz si lze nechat zdarma přistavit v Praze nebo na letišti, oceníte jistě i plné pojištění s nulovou spoluúčastí při poškození vozu zdarma, či půjčení autosedačky pro děti, budete-li mít zájem taktéž bez vašeho finančního přispění.

Navštivte internetové stránky autopůjčovny West Car Praha a vyberte si vůz dle svých preferencí. Budete zajisté spokojeni a rádi se sem budete vracet.