Kam na dovolenou do Maďarska?

Milovníci nedotčené přírody, skvostů architektury, vynikajícího jídla a vína, aktivního odpočinku a wellness nedají dopustit na dovolenou v Maďarsku. Tento vnitrozemský evropský stát je od České republiky co by kamenem dohodil a nabízí mnohem více než by se mohlo na první zdát. Maďarská kultura, památky i historie lákají nejen nadšence relaxace v populárních lázních.

V termálních lázních naberete nový dech

Pro někoho může být dovolená Maďarsko příliš obyčejná, ale v termálních lázních zažijete klid, pohodu, wellness procedury, sportovní aktivity, skotačení v bazénech s dětmi, romantiku ve dvou i noční rej. Rekreace v maďarských lázeňských resortech je jako stvořená pro celou rodinu. Děti si užijí v nekonečném vodním světě, dospělí okusí zážitkové a wellness bazény a senioři ocení blahodárné léčivé prameny, které osvěží tělo i mysl.

Termální komplex Bükfürdö – centrum zábavy a relaxace

Jen kousek od rakouských hranic se rozprostírá obec Bük s termálním světem Bükfürdö. Druhé největší lázně země se mohou pochlubit termálními prameny, které pomáhají při chronických gynekologických a urologických zánětech, pooperačních a poúrazových léčeních a při obtížích s pohybovým ústrojím. Populární lázně Bük se rozkládají na 14 ha a pyšní se 32 bazény a vodní plochou větší než 5 200 m2. Návštěvníkům jsou k dispozici kryté i venkovní bazény s léčivou vodou ideální pro děti, dospělé i seniory. Nejmenší výletníky potěší čtyři skluzavky nabízející adrenalinové zážitky.

Pokud byste chtěli ochutnat dovolenou Maďarsko, mrkněte se na tipy na Karetatour.cz! Určitě se vám zalíbí ubytování v hotelu Piroska Bük s vlastním wellness centrem. Tento rodinný hotel upoutá masážemi, kosmetikou, fitness, dětskými programy, klimatizovanými pokoji, nádherným okolím, nespočtem terapií a vynikající maďarskou kuchyní.