Navštivte a poznejte nově otevřený hotel Republika v Praze

Do našeho hlavního města se vydává každoročně mnoho z nás i návštěvníků ze zahraničí. Pokud se do Prahy chystáte, ať už na víkend, nebo celý týden přes letní prázdniny, či čekáte na vhodnou příležitost v práci, abyste si vzali dovolenou a vyrazili, určitě vám přijde vhod hotel, který vám poskytne patřičné zázemí. Nejen co se týče ubytování, ale také výborného jídla a ochotného personálu. Což ubytovat se v Hotelu Republika? 

Příjemné a kvalitní ubytování v Praze 1

Hotel Republika se nachází v městské části Praha 1, kousek od Staroměstského náměstí. Jeho poloha je skvělá, ať už chcete poznávat historické zajímavosti města, navštěvovat kostely, vychutnat si večerní městský život, nebo chcete relaxovat wellness službami. Ubytovat se zde můžete i pokud je vaše cesta do Prahy pracovní a čekají vás důležité schůzky s obchodními partnery. 

Vybrat si můžete jeden z šestnácti designových apartmánů. Ty jsou zařízeny moderně, pohodlně, příjemně, dýchá z nich luxus, jednoduchost a čistota. Hotel byl otevřen 15. dubna 2019 a je plně připraven uspokojit vaše požadavky. 

Kvalitní spánek vám zajistí vysoce komfortní matrace, klid a ticho odhlučněná plně otevíratelná okna, teplý večer můžete strávit na balkoně… K vybavení pokoje patří i Nespresso kávovar, abyste si lahodnou kávu mohli připravit kdykoli budete chtít.  

Apartmány jsou klimatizované, různě velké, a tak si ten pravý vybere i návštěvník, který se nerad cítí stísněně, má rád prostor. K ubytování získáte volný vstup do wellness & SPA. Samozřejmostí je rychlé hotelové Wi-Fi zdarma, což vám umožní vyřizovat pracovní záležitosti nebo být ve spojení s rodinou ve dne i v noci. 

Jestliže se do Prahy chystáte vlastním vozem, určitě vás potěší, že Hotel Republika disponuje i parkovací plochou. 

Příjemné služby pro vás

Recepce tohoto Hotelu v Praze 1 je otevřena non-stop a obrátit se na ni můžete s mnoha přáními. Pomůže vám rezervovat vstupenky, stůl v restauraci, taxi po Praze a podobně. 

Ve Wellness & SPA si můžete vychutnat masáž, dopřát si saunu, vířivou káď nebo si „dát do těla“ ve Fitness studiu vybaveným stroji řady Technogym. 

Výtečné jídlo a pití ve stylové restauraci

Restaurace Republika má velká okna do ulice, což ocení všichni, kdo rádi při kávě či jídle pozorují kolemjdoucí a vychutnávají atmosféru města. Kromě vynikající kávy je pro vás připravena snídaně á la carte, denní menu, osvěžující nápoje… Díky krásné atmosféře, kterou vytváří stylové vybavení restaurace, si zde určitě rádi posedíte s drinkem i čajem. 

Neváhejte a rezervujte si ubytování v tomto krásném a luxusním hotelu. Využít můžete i akce, které pro návštěvníky přináší – při nevratné platbě získáte slevu 10 %, dlouhodobé pobyty jsou odměněny slevou 15 %, zajímavý je i svatební balíček nebo letištní transfer. Informujte se na webových stránkách hotelu, telefonicky, e-mailem či prostřednictvím formuláře, který najdete na jeho webu. Zajisté budete spokojeni a rádi se sem budete vracet.