Vánoční dárek, který ještě stíháte koupit pro milovníky cestování

Vánoce se blíží závratnou rychlostí. Pravděpodobně si spousta z vás naloží pod stromeček letenku do nějaké vysněné země. Pokud však sháníte i dárek pro někoho z rodiny, kdo miluje cestování stejně jako vy, proč mu také nakoupit nějaký cestovní dárek? Ale nemusí se jednat přímo o letenku, stačí například i poukaz a wellness pobyt v České republice.

Velice oblíbenou destinací jsou Luhačovice, ve kterých se nachází lázně zaměřené na zdravotní problémy s dýchacím ústrojím, trávením a obezitou. Pokladem města jsou minerální prameny, přičemž nejznámějším je bezpochyby Vincentka.

Wellness hotel v Luhačovicích

V Luhačovicích se nachází spousta wellness hotelů a lázeňských domů, přičemž obrovské popularitě se těší Augustian LIFE, který navazuje na činnost čtyřhvězdičkového hotelu Augustiniánský dům. Zaměřuje se výhradně na prodej dárkových poukazů, jako jsou víkendové wellness pobyty. Zážitkový dárek potěší snad každého, protože odpočinek je pro tělo a organismus velice důležitý.

Jestliže člověk rád cestuje, určitě uvítá i návštěvu perly jižní Moravy, kterou jsou právě Luhačovice. Samotné město ukrývá spoustu historických skvostů, které stojí za návštěvu.

Co pobyt zahrnuje?

Člověk si v rámci wellness pobytu užije romantickou atmosféru. Vychutná si uvítací nápoj v lobby baru, který nastartuje celý relaxační víkend. Ubytuje se v klimatizovaném pokoji a snídani si užije s výhledem na zahradu. O stravu se postará tamní restaurace Symfonie, která si zakládá na čerstvých surovinách. Poskytuje každý den čerstvý salátový bar.

Konečně se dostáváme k tomu hlavnímu. Poukázka zahrnuje neomezený vstup do wellness centra Harmonie, kde probíhají veškeré procedury.

Pokud tedy stále přemýšlíte, co pořídit například svým rodičům pod stromeček, víkendový wellness pobyt je ideální volbou.