Hotel v Praze? Hledejte místo, kde se vám bude dobře pracovat i odpočívat

Čeká vás služební cesta v Praze? Pokud do hlavního města míříte na více dní než jen jeden, vyhraďte si dostatek času na hledání ubytování, které vám bude vyhovovat.2016-10-05-19_06_25-textmaker-hotelbelvedereprague-_


 

Na pracovní schůzky či konference byste měli přijít odpočatí a vyspaní, což je důvod, proč se vyhnout hotelům v samotném centru města. Pokud nejste zvyklí na bujarý noční život, tak ubytování v zákoutích plných turistů, barů a pouliční zábavy nejspíše příliš nedoceníte.

Vyhněte se dlouhému dojíždění

Zároveň ale není škoda mít centrum Prahy na dosah. Kromě toho, že tak strávíte méně času přesunem z vlakového či autobusového nádraží na hotel, se můžete do historických zákoutí vydat alespoň po práci na krátkou procházku.

Důležitou roli hraje při rozhodování o ubytování samozřejmě cena. Fotografie jednotlivých hotelů i pokojů si můžete prohlédnout na internetu. Pokud si nejste jistí, zda vám bude vytipované místo vyhovovat, tak dnes není problém najít během chvíle recenze ostatních hostů.

Výběr lokality není důležitý jen kvůli tomu, abyste měli klid, ale také kvůli bezpečí a dopravní dostupnosti. Nachází se v blízkosti hotelu linka metra či tramvaje?

Relaxovat lze i na hotelu

Pokud se budete muset věnovat práci i během pobytu na hotelu, zjistěte si, zda jsou pokoje vybavené psaním stolem, zda jsou kvalitně osvětlené a v neposlední řadě, jestli mají – pokud možno bezplatné – bezdrátové připojení.2016-10-05-19_06_36-textmaker-hotelbelvedereprague-_

Kromě toho se samozřejmě nezapomeňte podívat, jak lze na hotelu relaxovat. Běžné bývají restaurace nebo bary, kromě toho řada hotelů nabízí masážní salon, vířivku či fitness. Přímo pokoje jsou obvykle vybavené satelitním televizorem a minibarem, tak aby vám nic nechybělo k zaslouženému odpočinku.