Ubytování v Moravském krasu

Moravský kras je ideální místo pro skvělou dovolenou. V tomto kraji můžete relaxovat, sportovat, odpočívat a kochat se krásou přírody. K dobré dovolené patří kvalitní ubytování. Ubytování Moravský kras zajišťuje nově vybudovaný Hotel Olberg. Hotel Olberg je umístěn přímo v srdci Moravského krasu.

Moravský kras

Moravský kras je chráněná krajinná oblast. Tohle malebné místo potěší všechny milovníky přírody. Doménou oblasti je vyhlášená propast Macocha. Takřka povinností každého návštěvníka Moravského krasu je návštěva místních jeskyní. Moravský kras vyjde vstříc také všem milovníkům památek. Za zmínku stojí blízkost města Brna. Možností na výlet je mnoho. Mezi lákavé cíle patří Špilberk, Stará radnice, Kostel sv. Jakuba, Kapucínský kostel s kryptou, Petrov, vila Tugendhat a Náměstí svobody.

Ubytování Moravský kras

Přímo v srdci krasu je k dispozici moderní ubytování Moravský kras. Jedná se o nově vybudovaný Hotel Olberg. Hotel Olberg je velice vkusně zařízený. Pokoje jsou vybaveny LED televizí, internetovým připojením, pracovním stolem a vlastním sociálním zařízením. Ubytování Moravský kras přináší další řadu výhod. Hosté mají možnost zapůjčení sportovních potřeb, vozítek segway a využití wellness. To vše za příznivou cenu.

Odpočinek a wellness

Relaxace přijde vhod například po vydatných procházkách okolní přírodou. Pro hotelové hosty je k dispozici sauna, vířivka a venkovní vyhřívaný bazén. Hotel Olberg nabízí také možnost privátního wellness. V nabídce jsou samozřejmě masáže, které provádí akreditovaná masérka. Nabídka masáží je velmi pestrá.

Nezapomenutelný svatební den

Hotel Olberg je připraven i na svatby. Personál je ochoten splnit všechna přání a požadavky, aby každá svatba byla dokonalá. Svatební den v přírodě Moravského krasu může být opravdu nezapomenutelným zážitkem.