Jungle Aréna v Mostě




Nevíte kam vyrazit s dětmi a chcete, aby si užily spousty zábavy a vy si tu zábavu buď užili s nimi, nebo byste si rádi odpočinuli u kávy, či něčeho dobrého? Pak vyrazte do Jungle Arény v Mostě, která se nachází hned za nákupním centrem Centrál, a nezapomeňte vzít vašim dětem náhradní věci, protože z řádění v Jungle Aréně, se zcela jistě zpotí.

Nechte své děti, ať se vyřádí. Na co se zde mohou těšit? Na nekonečné prolézačky, dlouhé skluzavky, mohou si zastřílet s míčky, prolézat tunely a schovávat se. Chcete mít doma malého horolezce? Pak si může vyzkoušet lezeckou stěnu, po které se dostane pořádně vysoko.

Zábavy je tu strašně moc

Zábava zde nikdy nekončí a dětem se odsud snad nikdy nechce. Jediné, kdy zde uslyšíte pláč, bude tehdy, když dospělí rozhodnou o tom, že by se mělo jít domů. Zahrát na dospělé si děti mohou při jízdě mini autíčky, spousta z nich najde zábavu na skákacím hradu, projet se mohou děti na koloběžkách, tříkolkách a odrážedlech.

A to stále není vše. Venku již není sníh, ale vaše děti by chtěly bobovat? V Jungle Aréně si mohou zabobovat i v červenci a v srpnu. Je zde letní bobová dráha a není k ní potřeba sněhu. Opravdu spousty zábavy vaše děti zažijí v Jungle Aréně. Udělejte jim radost skvělým výletem.

Můžete zde pobýt celý den

Vstupné je celodenní a tak zde můžete zůstat po celý den. Věřte, že i to bude vašim dětem ve světě zábavy málo. Pro nejmenší je zde speciální sekce, která je uzpůsobená jejich věku. Větší děti se mohou roztočit na Jungle kolotoči. Samozřejmě lze v tomto místě uspořádat také dětskou oslavu a zvýhodněné vstupné je pro školy a školky.

Z vlastní zkušenosti toto místo doporučuji všem rodičům, protože jde o místo, které je skutečnou zábavou pro vaše děti a zcela jistě zde zažijí spousty legrace. Nejkrásnější pohled je na to, jak má každé dítě červené tvářičky od toho, jak v Jungle Aréně běhá od atrakce k atrakci. Zavítejte sem s dětmi i vy.