Prožijte nezapomenutelnou dovolenou v hotelu Jasná




Jasná zpráva je, že si na některých místech užijeme báječnou dovolenou, a na některých ne. Vše je dáno tím, zda jsme spokojeni s ubytováním, stravou, personálem, také okolím a možnostmi, co prožít a podniknout atd. Hledáte-li místo, kde se vydat na vaši nejbližší dovolenou, aniž byste museli odlétat do dalekých krajin, navštivte hotel Jasná.

Krásné prostředí a mnoho zážitků

Abyste věděli, proč hotel Jasná navštívit, pojďme si o něm říct něco víc. Jde o lyžařské středisko v Nízkých Tatrách, konkrétně v Demänovské dolině. Vybrat si můžete v několika zařízeních, které se v areálu Jasná nachází. Konkrétně jde o hotel Björnsonka, Villu, Hostel a chatkách Tree Houses. Kapacita lůžek je 216, můžete tedy klidně přijet s partou přátel či širokou rodinou.

Podíváme-li se např. na chatu Björnson, byla postavena v roce 1952 v krásném horském stylu. Díky ní budete ubytování přímo na svahu. Tento hotel je vysoce hodnocen pro svou kvalitu ubytování i nabízených služeb. Celý komplex hotelu je ideální pro rodiny s dětmi. Ti, kdo mají domácího mazlíčka, kterého nechtějí nechávat doma budou potěšeni tím, že je hotel otevřen i pro ně. Stačí jen všem sbalit cestovní kufry.

Můžete zde nejen lyžovat, ale vydat se na běžky, podnikat procházky, objevovat kouzla fauny i flory. Budete se nacházet v Národním parku Nízké Tatry, takže budete v jednom z nejkrásnějších míst Slovenska. Na dosah vám budou i cyklistické stezky a světoznámé jeskyně. V Liptovském Mikuláši, který je vzdálen sedmnáct kilometrů vás pak čeká bohaté kulturní vyžití. A což takhle koupání na Liptově v létě?

Rezervujte si svůj termín v typu ubytování na Jasné, který je vám nejmilejší. Prohlédněte si fotogalerii a vyberte si. S dovolenou zde v Tatrách budete bezesporu spokojeni, stejně jako s lyžováním a péčí, které se vám dostane.