Jakou dovolenou vybrat pro rodiny s dětmi




Chystáte se na dovolenou a rádi byste takovou, aby si jí užili hlavně vaše děti? Pak pozorně čtěte, co která agentura nabízí. Vybírejte raději klidnější destinace, pokud jsou vaše děti ještě hodně malé. Za sebe mohu doporučit Peloponéz, oblast Niforeika. Zde vládne jen naprostý klid, je tu jen pár hotelů na jednom místě a vaše děti tak nebudou ničím a nikým rušeni.

Ben_Kerckx / Pixabay

Můžete si zde užívat naprostého soukromí, najdete zde pláže, kde budete úplně sami a nebudete muset chodit nikam daleko. Pro rodiny s malými dětmi toto místo velice doporučuji.

Pokud jsou vaše děti již větší, tak by se v těchto místech již nudili. Proto vyberte místo, kde pro ně bude hodně zábavy. Takové je například Bulharsko s vyhlášenou Sunny Beach. Zde je zábava naprosto pro každého, navíc je tu velmi levno a tak si budete moci užít nádhernou dovolenou, plnou nejen koupání, ale také zábavy a to jak ve dne, tak i v noci.

Pokud hledáte dovolenou s dětmi, která bude cenově dostupná, pak je jasně vítězí Chorvatsko, kde je velmi krásně, Chorvatsko nabízí čisté a azurové moře. Ve většině případů si zde můžete pronajmout apartmán a v něm si užívat soukromí. Vybírejte vždy apartmány u moře.

Pro velmi pěknou dovolenou s dětmi doporučujeme také Mallorku, nebo Kypr. Tyto destinace jsou taktéž zajímavé a krásné, jsou o něco málo dražší, ale rozhodně stojí za to je navštívit. Vybírejte vždy minimálně 3 * hotel, pokud cestujete do Řecka tak raději 4 * hotel.

Zjistěte co hotel pro děti nabízí, jaké je tam pro ně vyžití, zda je součástí i animační program a jak daleko je moře od hotelu. Nebojte se ptát v cestovních agenturách na cokoliv. Pokud vybíráte zájezd přes internet, pak si pročtěte vždy recenze daného hotelu, které jsou vám na internetu k dispozici. Podle toho také vybírejte.