Těšíte se na zahraniční dovolenou? Myslete na kvalitní a dostatečné cestovní pojištění.

Čas letních dovolených je s nadšením očekáván u dospělých i dětí. Plánujeme, kde se podíváme, jak pojedeme, co vše si vezmeme s sebou, budeme-li na jednom místě, nebo procestujeme co nejvíce míst dané destinace… Samé příjemné „starosti“, které nás baví řešit a vykouzlují nám úsměv na rtech.

I když je dovolená očekávána jako příjemný čas strávený s milovanými lidmi a předpokládá se, že ji prožijeme v naprosté pohodě, je dobré, abychom byli připraveni i na nečekané události.

Vhodné je proto vyřídit si cestovní pojištění do zahraničí, cestujete-li mimo ČR. Nikdy nevíte, co se může přihodit a to nejen jedete-li s dětmi, ale i vám samotným. Stačí chtít si vyzkoušet nějakou atrakci, špatné našlápnutí na kámen při prohlídce zříceného hradu či cokoli jiného a „máte vystaráno“. Bez cestovního pojištění vás může lékařské ošetření či případná hospitalizace přijít i na několik set tisíc korun.

Hledejte nejvýhodnější nabídky on-line

Díky internetu si můžete vybrat a sjednat cestovní pojištění online. Nebudete muset nikde chodit, vše vyřídíte z domova nebo z práce a zjišťování informací vám zabere pár minut.

Jednoduše si prostřednictvím stránek srovnejto.cz porovnáte nabídky 11 známých a prověřených pojišťoven a vyberete si tu, která vám nabídne nejvýhodnější druh pojištění, který pokryje vše, co budete moci potřebovat v dostatečné míře plnění.

Uzavřít tímto způsobem vámi vybraný produkt lze i v den odjezdu, nebudete potřebovat nic podepsat, dokumenty vám budou zaslány na vaši e-mailovou adresu. Budete moci získat až 50% slevu a zaplatit pohodlně přes PayU.

Když odjíždíte na delší dobu

V případě, že jste se rozhodli strávit v zahraničí více než jen týden či dva, informujte se na roční cestovní pojištění. Primárně pokryje všechny výdaje, které by vás mohly čekat s lékařskou péčí, dále i mnohé jiné požadavky, zvolené dle vašich potřeb…

Navštivte srovnejto.cz a uzavřete cestovní pojištění rychle, jednoduše a zároveň levně.