Sháníte levné ubytování v Plzni na léto? Zamluvte si místo v Ubytovně Dýšina

Konec dubna a začátek května jsou dobou, kdy se většina z vás rozmýšlí, kam se letos v létě vypraví na dovolenou. Jestliže už vás nebaví jezdit k moři a dáváte přednost spíše dovolené v Čechách, pak možná na pár dní zavítáte do Plzně. Máme pro vás tip, kde najít levné ubytování v okolí Plzně, které vás vyjde na pár set korun.

Za den pobytu dáte pár korun

Oním tipem je Ubytovna Plzeň – Dýšina, která nabízí levné ubytování pro turisty, ale třeba i dělníky po celý rok. Kapacita ubytovny je několik desítek lůžek ve dvou a třílůžkových pokojích. Jde o skromné, ale přesto příjemné ubytování, které vám poskytne dobré zázemí, odkud můžete konat výlety po celém Plzeňském kraji. Dovolená vás tak bude stát minimum peněz. Za jeden den pobytu na ubytovně dáte maximálně 200 Kč, což je cena, za kterou se během sezony často neubytujete ani v kempech.

Do 10 minut jste v Plzni

Obec Dýšina, kde zmíněnou ubytovnu najdete, je malou vesnicí nedaleko Plzně. Do centra západočeské metropole to je odtud cca 10 minut jízdy autem, do obce jezdí i linka městské hromadné dopravy, a to v poměrně krátkých intervalech. V Dýšině najdete několik obchodů, je zde také například i známý golfový areál. Přímo v objektu ubytovny si můžete zahrát míčové sporty na venkovním hřišti, v areálu najdete i střežené parkovací stání, pokud přijedete vlastním autem.
Hledáte-li levné ubytování v okolí Plzně, je Ubytovna Dýšina zřejmě nejlepší volbou. Nemusíte mít ani obavu z toho, že v ubytovně bude nepořádek. Jde o objekt, který co do kvality jednoznačně převyšuje většinu ubytoven v Plzni. Denně se zde starají o úklid a pořádek, ubytovna je hlídaná, takže se sem nedostane nikdo cizí. Budete zde mít klid a bezpečí. V okolí Dýšiny si můžete zajít na ryby či do lesů, vedou tudy i cyklotrasy, po nichž se dostanete k významným západočeským památkám. Pro nenáročnou dovolenou je Dýšina ideálním výchozím bodem.