Láká vás svatba či svatební hostina v zahraničí? Využijte nabídku svatebního hotelu v Žilině.

By: rekre89

Jste cestovatelé, máte rádi změnu, poznávání nových měst, míst, tradic a ve stejném duchu byste chtěli prožít i svůj svatební den či k němu se pojící oslavu? Není nic jednoduššího, než se vydat na Slovensko, využít levné ubytování v Žilině, které nabízí Hotel Galileo a prožít zde své nejhezčí dny v životě.

Nezapomeňte nejen na šaty, ale i na snubní prstýnky

Ke svatbě se vztahuje potřeba krásných svatebních šatů pro nevěstu, padnoucího obleku pro ženicha a samozřejmě i snubní prstýnky. Jestli máte rádi kvalitu, velký výběr tvarů, provedení a dokonalého vzhledu, jistě vás osloví svatební obroučky ze 14 karátového zlata. Vybírat můžete z kombinací barev, zdobení zirkony, rytím, pískováním a dalšími způsoby. Ať už jste zastánci elegance, klasiky nebo netradičních typů, každý si mezi bohatou nabídkou vybere.

Krásné jsou kupříkladu svatební prstýnky OB-723/5, které jsou vyrobeny z bílého zlata, zdobeny zirkony, můžete si vybrat mezi ryzostí zlata, povrchovou úpravou i profily. Zirkony mohou být nahrazeny brilianty a i jejich rozmístění je na vás. K prstýnkům získáte zdarma doživotní bezplatný servis. Při použití briliantů nechybí Certifikát pravosti a k prstenům Certifikát pravosti svatebních prstenů.

Čím vás Hotel Galileo překvapí

Vraťme se k Hotelu Galileo – ideální místo pro vaši svatbu. Kapacita ubytování je 90 lůžek rozdělených do 39 pokojů a 8 apartmánů. K vybavení patří LCD televize, můžete zvolit apartmán s balkonem nebo rodinný, zdarma se připojit k vysokorychlostnímu internetu a mnohé jiné. Prostory hotelu, prostory pro oslavu, restaurace, sociální zařízení, vše je čisté, moderní a budete se v nich cítit velmi příjemně. Ostatně Hotel Galileo se stal v roce 2013 jedním z nejlépe hodnocených mezi 135 000 hotely rezervačního systému Venere.com, což jistě napovídá o mnohém.

Užijte si svou svatbu na Slovensku, v Žilině, malebném městě, kde na vás čekají kvalitní a propracované služby i prostory Hotelu Galileo.