DACIA DOKKER – Navržena s prostorem pro aktivní život

Prostor je jedním z důvodů, proč řídit vůz Dacia Dokker. Překvapivě dynamický pomocník slouží nejenom pro převoz různých věcí či materiálů, ale v pohodě uveze i větší počet lidí včetně zavazadel.

Rozmanitost, která potěší

Jeden typ vozu a tři varianty výběru. Důležitým hlediskem je bezpečnost, a to platí ve všech třech verzích. Základ lze většinou doplnit příplatkovými doplňky. Tento systém má něco do sebe, hlavně když si uvědomíte, že ne všechny vychytávky upotřebíte, takže proč za ně platit. Při výběru je tak třeba pamatovat hlavně na to, k čemu bude vůz sloužit.

Spolehlivá jednoduchost

Moderní design, nekomplikované pojetí. To je první, co vás napadne při pohledu na tento vůz. Jenže má smysl chtít něco víc, když si uvědomíte, že Dacia Dokker je hlavně dříč, který spolehlivě plní ty nejdůležitější úkoly, odvézt vás tam, kam potřebujete a k tomu přibalit i pořádnou hromadu věcí. Ale zpátky k vizuálu. Příjemný dojem neztratíte ani uvnitř kabiny, kam se v zadní části dostanete lehce ovladatelnými posuvnými dveřmi. Ve vzdušném prostoru vás nezahltí stísněný pocit, všechno je zpracované poctivě a přehledně. Hravě zvládnete ovládání palubní desky, které je intuitivně jednoduché.

Jízda bez problémů

Není to silniční dravec, ale ani hlemýžď. Jízda s Dacií Dokker je pohodlná a bezpečná. Dokáže uhánět v poměrně svižném tempu, ale projedete s ní i polním terénem a místy, kde není nutný náhon na všechna čtyři kola, aniž by vůz utržil pomyslné šrámy.

Úsporný

To je další potěšitelná vlastnost, kterou oceníte, pokud vás tento vůz přesvědčí i v dalších parametrech. Při plynulé jízdě zvládne 100 km za přibližně pět litrů, městské popojíždění spotřebu vyžene zhruba o litr výš. Pochopitelně hodně záleží na stylu jízdy řidiče, který se dokáže na spotřebě projevit dost zásadním způsobem. Co se týká motoru, máte na výběr, buď benzínové, anebo dieselové provedení.

Auto, jak má být

Vypočítali jsme přednosti nicméně, abyste vůz Dacia Dokker ocenili beze zbytku, je třeba se svést. Pak teprve poznáte, zda je to vůz, který hledáte…

Více na www.rpz.cz

Uložit