Neřešte ubytování. Jeďte na dovolenou obytným vozem

Jste dobrodružné povahy a přejete si strávit dovolenou v pohybu, s kolem, obden se přemístit, kde se vám bude líbit, tam setrvat…? Anebo jste naopak klidnější povahy, nechce se vám příliš mezi lidi, máte rádi své soukromí, děláte si věci po svém, ve stejný čas…? Ať je to jakkoli, obytné vozy jsou báječným prostředkem k prožití dovolené, na kterou budete dlouhá léta vzpomínat.

Půjčte si vůz, na který se plně spolehnete

Aby vás při cestě nepotkala technická závada, je potřeba, abyste se poohlédli po zkušené a spolehlivé autopůjčovně. Jednu takovou najdete na webu obytnedodavky.eu. Tato půjčovna obytných dodávek vám campervan zapůjčí na tři a více dnů. Stačí otevřít si záložku na jejich webu s vyhledáváním volných termínů.

V její nabídce najdete obytné vozy značky Renault typ Trafic III. Základní výbava představuje 6 míst k sezení, spací prostor, vestavěnou kuchyňku, předstan, campingový nábytek a tažné zařízení. Samozřejmostí je klimatizace.

Dovybavte si vůz dle své představy

Kromě výše uvedené základní výbavy si můžete pronajmout i další praktické vybavení. Kupříkladu přenosnou LED televizi se zabudovaným DVB-T2 tunerem a adaptérem 12 V do auta, prostorný předstan pro obytné dodávky, okenní úložný prostor na oblečení, protože víme, že úložných prostorů není nikdy dost. Venku využijete horská kola i elektrokola, která si můžete zapůjčit spolu s dodávkou. Hodit se vám pak bude i nosič 2 – 4 kol, a to i těch elektro.

Abyste nemuseli stále vařit, rezervovat si můžete i předem připravená jídla, která stačí ohřát. Budete mít čas jen sami pro sebe a svou rodinu či přátele.

Podívejte se na nabídku obytných vozů autopůjčovny obytnevozy.eu a vyberte si termín pro rezervaci vozu. Od 1. března 2022 bude k dispozici i nový model. Můžete být mezi prvními, kdo jej vyzkouší.