Vyhlídkový let balonem

Poznejte krásy české krajiny z jiné perspektivy! Podívejte se na svět ptačíma očima a zažijte vyhlídkový let balónem. V oblacích se můžete proletět nad Prahou, Českým rájem, Vysočinou nebo nad slavným Karlštejnem a Konopištěm. Nechte se unést vzdušnými proudy do nádherné krajiny a užívejte si krásné výhledy během vyhlídkového letu balónem.

Nezapomenutelný zážitek

Horkovzdušný balon byl nově vyvinutý a schválený do provozu v roce 2009. Je to jeden z největších, nejstabilnějších a nejbezpečnějších balonů ve střední Evropě. Co takhle prostřednictvím vyhlídkového letu poděkovat blízké osobě nebo požádat milovanou osobu o ruku? Balónové létání nabízí romantické lety při východu i západu Slunce, během kterých žádná žena neřekne ne! Zažijte ničím nerušený dechberoucí zážitek, na který budete vzpomínat do konce svého života!

Co vás čeká během vyhlídkového letu balónem

Po předem domluveném setkání, je na louce před zraky pasažérů postaven balón, kterým pasažéři poletí. Následuje předletový breafing, kde jsou zákazníci informováni o balónu, se kterým poletí. Dále se dozví zajímavé informace o balonovém létání, o aktuálním počasí a bezpečnosti. Během letu si na palubě můžete vychutnávat chlazené nealkoholické nápoje.

Po úspěšném přistání si pasažéři připijí chlazeným sektem a jsou jim rozdány pamětní listy. Mezitím personál sbalí balon. Po přípitku a rozdání certifikátů jsou zákazníci dopraveni zpět na místo startu terénními vozy Land Rover Defender.

Darujte vyhlídkový let balónem

Pokud vás už začali nudit klasické dárky, pořiďte sobě nebo svým blízkým hezký zážitek. I když „pocit“ není vidět, ve skutečnosti bývá mnohem trvalejší než běžné konzumní dárky. Na darovaný předmět si po čase málokdo vzpomene, ale na let balónem bude jistě každý vzpomínat do konce života!