Plánujete návštěvu Prahy? Ubytujte se v Hotelu Absolutum, budete nadšeni.

Jestliže se chystáte na dovolenou, prodloužený víkend případně pracovní cestu do našeho hlavního města, jistě si přejete nalézt ubytování, se kterým budete plně spokojeni. Vynikajícím řešením je Boutique hotel v Praze, který vás příjemně překvapí jak zvenčí, tak svým interiérem.mg_7869_jpg_1434638487_350xh_ft_75

Uvítáte jistě i zajímavé akce, které neustále přináší. Právě teď můžete využít zimní pobytový balíček pro dvě osoby na tři noci, v nadstandardním pokoji Superior se snídaněmi a spoustou dalších výhod. Lákavá je i nabídka k příležitosti sv. Valentýna ve výši 10% slevy na každou noc u všech typů pokojů, kterou můžete uplatnit až do 15. 2. 2016.

Ubytování, které vám vezme dech

Ubytovat se můžete v pěti různých typech pokojů:

  • Superior
  • Deluxe
  • Junor Suite
  • Aviatic Junior Suite
  • Suite

Díky bohaté nabídce pokojů si vybere zaměstnaný manager i zamilovaný pár, který se rozhodl v Praze oslavit své zásnuby, nebo významné výročí. Stačí zavítat do fotogalerie a vybrat si pokoj, který splní vaše představy a požadavky a bude vám barevně příjemný. Samozřejmostí jsou kvalitní postele, příjemné osvětlení, koupelna s toaletou, Wi-Fi připojení k internetu, klimatizace a mnohé jiné.

Tento Hotel Praha Holešovice vás ubytuje již od 47 eur, což je skvělá cena porovnáme-li cenu s kvalitou a nabízenými službami.

Využijte hotel Absolutum naplno

Součástí hotelu je restaurace Salut, jejíž kapacita je 70 míst, můžete si v ní posedět u krbu, v kožených boxech nebo na stylových židlích a kochat se výhledem na akvárium. Objednat si můžete speciality z české i mezinárodní kuchyně. Restaurace je otevřena od 11,30 do 23.00 hodin a nabídne vám i delikátní vína, koktejly či výtečné české pivo.

V hotelu můžete využít i konferenční prostory nebo wellness centrum Infinit, kde vás namasírují, nechybí relaxační místnost, rustikální finská sauna, ochlazovací bazének nebo solární studio s kolagenem či privátní koupele.

Jestliže se rozhodnete pro ubytování v hotelu Absolutum, můžete si být jisti, že se stane vaší pevnou a spolehlivou základnou, do jejíhož interiéru se z toulek městem či pracovních schůzek budete velmi rádi vracet.