Dovolená v Egyptě – místě zábavy, odpočinku a objevování

By: Crosa

Rozhodli jste se vyrazit na dovolenou a rádi byste si odpočinuli, ale zároveň zažili spoustu dobrodružství? Tohle všechno nabízí dovolená v Egyptě. Vydejte se po stopách pyramid, navštivte známé hrobky a obdivujte umění starých národů.

Země plná dobrodružství

Vydejte se po památkách bohaté historie starověkého Egypta. V této úžasné destinaci naleznete nejenom příjemný odpočinek, ale především se můžete vydat po památkách. Egypt je připraven ukázat všechna svá neobyčejná tajemství. Navštivte neobyčejnou zemi, projděte se po sluncem prozářené pláži, užijte si relaxace, ale vydejte se také navštívit místní památky, jež vám poskytnou mnoho nezapomenutelných zážitků.

Cestolino.cz nabízí mnoho perfektních typů na dovolenou právě v této destinaci. Vybírat můžete z mnoha skvělých resortů v různých částech země.

Hurghada – známé a všemi oblíbené místo

Velmi oblíbeným letoviskem Rudého moře je Hurghada, která ve svém okolí nabízí mnoho zábavy. Užijte si dovolenou v Makadi Bay, navštivte místní kluby a restaurace, nebo jenom relaxujte na pláži. Toto přímořské letovisko je lemované z jedné strany krásnými plážemi, ze strany druhé širokou pouští. Je uzavřené v malém zálivu. Příjemné okolí lemované palmami nabízí ty nejlepší podmínky pro relaxaci. Makadi Bay se nachází poměrně daleko od hlavního města, ale je to krásné místo, na kterém si užijete tu pravou letní dovolenou.

Ta nejlepší letoviska leží na východě Egypta a jsou lemovány Rudým mořem, na jehož druhé straně se nachází Arabský poloostrov. Kromě Makadi Bay je zde také Safaga. Toto letovisko je oblíbeným centrem zábavy. Středisko obklopují velmi dlouhé pláže, které jsou vhodný na různé procházky, ale i sport. Velmi blízko potom leží i několik dalších středisek. O zábavu tedy není nouze. Krásné hotely s perfektní službou a vybavením, venkovní aktivity i odpočinek, můžete mít právě zde.

Vydejte se na nezapomenutelný výlet do neobyčejné země, která nabízí nejenom klidný, vytoužený relax, ale především noho aktivit, které vás zabaví na celý den. Egypt je skvělým místem pro ty, kteří mají rádi život a poznávání nového. Prozkoumejte pyramidy, navštivte Sfingu a pokochejte se místním okolím.